Pai ar trebui sa clarificati treaba, si nu-ti spun sa renunti pentru ca stiu ca nici tu nu vrei asta, dar intreab-o ce are de gand... te amageste asa degeaba iar ea iti spune ca nu vrea sa aiba un iubit.
P. S: SimonaA7, daca tu esti cea din avatar...meriti sa ti se spuna in fiecare zi lucrurile care le-ai scris tu in raspuns...:X
Sa stii ca nu poti obliga un om sa te iubesaca, nu fiindca nu poate doar pur si simplu pentru ca nu poate inima decide pe cine sa iubesti si pe cine nu si uneori este foarte greu sa iti infrunti sentimentele fata de anumite persoane asa ca nu mai fa presiuni asupra ei multumeste'te ca a fost sincera si ti-a spus verde'n fata ce a avut de spus poate ca tu acum o sa incerci sa o uiti si te inteleg ca iti este foarte greu sa fiti doar amici si atat dar uneori nu avem de ales
Deeeeeeciii, daca ai sub 14 ani, iti recomand sa ii trimiti ceea ce a spus Simona A7 . Desi daca ai peste 14 ani, nu o face ca te faci de rass. In partea asta a varstei, deja se trece in cocalarime ce a incercat ea sa zica. Din moment ce ai zis " nu vrea sa aiba un iubit de acum", cred ca este destul de micuta si ca si tu esti cam de o seama cu ea. Daca ma insel, cel mai bine ar fi sa discuti cu ea, sa o mai intrebi o data daca e apta de o relatie cu tine in care sa o simti ca e a ta, intr-un totul in care sa te si iubeasca. dar sa nu te minta, ci sa fie sincera. Daca nu si nu vrea, atunci cred ca ar trebui sa o intelegi si ca nu o poti obliga sa fie cu cineva pentru ca nu care simte mai mult decat amicitie Stiu ca sunt urat, dar pana la urma esti sau nu baiat?! Chiar trebuie sa stai dupa ea? Treci mai departe, gandindu-te tu pentru tine ca niciuna nu merita sa suferi dupa ea, oricat de mult ai iubi-o. Plus ca daca nu ati avut prea multe amintiri impreuna nu cred ca e ceva ff intens, deci poti terce imi usor sa zicem peste. Este doar o dragoste din adolescenta peste care o sa treci cu siguranta ca peste altele peste care o sa mai treci. Deci sfatul meu, este sa treci mai departe, ca dragoste cu sila nu se poate! Si fii barbat ca stiu ca poti Poate chiar nu iti convine ceea ce am zis, dar incerc sa iti deschid ochii, pentru ca vezi altfel cand esti indragostit. Nu privi in aceste momente doar partea frumoasa, in care ea pare unica, ci lumineaza-te si da-ti seama ca asa nu se poate. Baftaa :*
Pai ar trebui sa o intrebi daca ar vrea sa fie cu tine si daca accepta atunci o sa ramaneti imp daca nu atunci inseamna ca ea te vede ca pe un amic si nu ca pe un iubit deci ar trebui sa i respecti decizia
parerea mea tu faci cum crezi oricum succes
Cam nasoala treaba, si eu am patit-o cand aveam 14 ani, si am stat dupa ea mult si bine, pana cand am realizat ca nu merita si am confruntato, i-am zis ce simt si m-a refuzat total. Eram distrus, dar nu vroiam sa arat, dar s-a dovedit c anul eram singurul, dupa o saptamana a venit si mi-a zis ca vrea sa fie cu mine. Deci daca nu risti nu castigi
Cam nasoala treaba , si eu am patit-o cand aveam 14 ani , si am stat dupa ea mult si bine , pana cand am realizat ca nu merita si am confruntato , i-am zis ce simt si ma refuzat total. Eram distrus , dar nu vroiam sa arat , dar sa dovedit c anu eram singurul , dupa o saptamana a venit si mi-a zis ca vrea sa fie cu mine. Deci daca nu risti nu castigi
Pai. daca ai nr ei de telefon trimitei amintiri(mie mi-ar placea)
hai sa-ti dau cateva genuri de amintiri(poezii de dragoste scurte):
Frumoasa-i prietenia
Sa nu o lasi sa piara
Caci este-un vis frumos
Al anilor de scoala
Salut, sunt (numele tau)
Si as vrea sa-ti spun,
In cateva cuvinte
Tot ce simt acum:
Esti o fata buna,
Esti un ingeras,
Poate cea mai dulce
Fata din oras.
Engleza nu cunosc
Franceza nu vorbesc
Doar cuvantul romanesc
Si-ti spun sincer "Te iubesc".
Tu nu ma crezi ca te iubesc
Si nici nu-ti pasa cat ma doare
Indiferenta ti-o citesc
Pe fata ta nepasatoare
De aici din departare
Iti trimit o sarutare
De aici de unde sunt
As dori sa te sarut
Sper ca ti-am fost de ajutor (dai funda?)
beausingurlamasamea întreabă: