Formeaza-ti o parere buna despre tine. Trebuie sa ii arati ce extraordinara esti, dar inainte trebuie sa stii ca esti extraordinara.Baietilor le plac fetele sigure, interesante si care au propia lor viata. Singurii baieti care apreciaza fetele nesigure pe ele sunt cei care sunt ei nesiguri.Acapareaza-i atentia. Nu o sa te placa daca nu stie ca tu existi. Daca nu i-ai atras atentia inca, atunci fa-l sa te observe.
Arata un interes in persoana lui - ce ii place, de unde este, unde vrea sa ajunga - si spune-i cine esti si tu. Desi unor baieti nu le place sa vorbeasca asa mult, este imposibil sa te placa cineva daca nu te cunoaste - doar daca te "place" din alte motive, gresite.
Ai rabdare. Relatiile necesita timp. Nu poti sa fortezi pe cineva sa te placa, si graba poate ruina atmosfera. Lasa-i ceva spatiu. Lasa treburile sa se dezvolte intr-un ritm natural, sau sa dispara. Pana la urma iti va da de inteles intr-un fel sau altul daca este interesat sa iti returneze afectiunea. Daca nu o face, nu il mai astepta. Cateodata puteti fi incompatibili intr-un fel pe care nu l-ai anticipat, sau cateodata baiatul nu este pregatit pentru o relatie pe termen lung. Nu lua refuzul personal. Se intampla. Mergi mai departe.
Succes!
Am incredere in tine, nu cred sa cunosti infringerea, cel putin in domeniul asta.Succes din toata inima.
Dezintereseaza-te si tu fata de el! crezi ca vei reusi? NU! se va preface eventual pentru a obtine ceva. Posibil sa gresesc sa nu fie asa, dar din moment ce ai zis "dezinteresat" e clar ca ceva nu e bine intre voi, si nu merita sa te umilesti.
Nu stiu daca se merita sa stai sa iti bati capul sa faci un barbat sa te placa. Uita-te mai bine in jur, sunt convinsa ca sunt multi barbati care ar vrea sa faca ei asta pentru tine. De aia suntem femei...sa fim cucerite si iubite parerea mea...
alexandraaaaaj întreabă: