| lilisorr a întrebat:

Ce sa ii spun unui baiat care iti spune in fata ca nu sti sa saruti? cum sa nu ma fac de >ras.:". astept raspunsurile voastre va rog mult de tot.multumesc.

10 răspunsuri:
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Intreaba-l :de unde sti ca nu stiu sa sarut? Vrei sa iti arat ca stiu?hee hee

| adelolyta a răspuns (pentru LaLaLaLoveAlex):

Pai da dar daca la sarutat si de aceea i-a spus asta?

| LaLaLaLoveAlex a răspuns (pentru adelolyta):

Aaa.Atunci spune-i: bine ca sti tu ma prostule sa saruti! Nu mai pune la suflet ce iti spune el! Vrea doar sa te oftice.Chiar daca nu sti sa saruti, nu este ceva de ras sau de care sa iti fie rusine! Crezi ca ne-am nascut toti sarutandu-ne? Fiecare am invatat usor usor sa sarutam! Chestia asta trebuie sa vina din suflet! Nu sa te saruti cu cineva pentru care nu simti nimic. Bafta

| Heather2001 a răspuns:

Uite ce i-as spune eu in locul tau: Nu te-am sarutat ca lumea pentru ca iti putea gura... vrei sa ma duc la prietenul tau cel mai bun si sa-ti arat ca-l sarut de-l doare maxilaru?rolling on the floor o sa fie gelos si in plus o sa-i dai si peste naslaughingincearca!winking

| Nuvăsufăr a răspuns:

Spui: Învaţă-mă tubatting eyelashes

| marcelan25 a răspuns:

Pai,asa ceva sa-i spui la o fata! Probabil ca-i ciobanhappy! Eu iti recomand sa nici nu-l mai saluti cand il vezi, nu face 2 parale! Eu sunt de parere ca nu exista fata care sa nu stie s sarute, pur si simplu nu exista! Te asigur ca vei gasi pe cineva care sa te respecte si sa-i placa cum saruti! Pupici!

| me_1960 a răspuns:

Pai ii spui sa numai faca pe desteptul ca nu-i sta bine si plecidevil. Malefic, stiulaughing

| adelolyta a răspuns (pentru me_1960):

Tare raspuns ar trebui sa primeasca fundalaughing

| me_1960 a răspuns (pentru adelolyta):

blushing ma simt miscata...laughing

| Beib a răspuns:

Spui: Eu sărut calumea numai persoanele pentru care simt ceva.
sau
De unde știi că nu ești tu cel care nu știe să sărute.

În plus, fiecare sărută în stilul său.