Nu toti oamenii sunt asa cum am vrea noi.Fiecare e ciudat in felul lui, el poate ca e genul mai greu de inteles, mai misterios.
Greseala ta e ca daca te-a inselat, s-a dus la alta, de ce l-ai mai cautat? Te-ai mai si rugat de el sa va impacati.Aici a vazut cat de slaba esti tu in fata lui.Ca tii prea mult la el. Poate nu vrea sa se implice calumea in relatia asta.Mai sunt si din-astia. Te tine mai la distanta, ca pur si simplu nu vrea sa se ataseze de tine. Poate nu e hotarat, nu stie sigur daca simte ceva pentru tine deocamdata, si vrea se convinga pe sine.
Poate ca esti doar o piesa cu care se joaca.Cu care vorbeste cand are chef, pe care o minte, si o insala. Dar sunt numai presupuneri. Ce te costa sa astepti pana la Craciun? O sa vina in Bucuresti si aveti sa vorbiti calumea.In timpul asta incearca si tu sa te distantiezi cat de cat.
Iti mai trebuie multe motive ca sa intelegi ca esti o "obisnuinta" pentru baiatul asta?
Daca te iubea cu adevarat, comportamentul lui arata altfel.
Zici ca nu te preseaza in legatura cu sexul. E normal, la 25 de ani nu sta dupa o pustoaica de 15 ani, are el alte aranjamente.
Si...pentru ce sa il mai astepti pana la Craciun? Din moment ce a plecat in alt oras, pentru un timp destul de lung, e clar ca omul asta(la 25 de ani) nu sta toata ziua in casa sa se gandeasca la tine.
Nu mi-o lua in nume de rau, dar e timpul sa cobori cu picioarele pe pamant. Vorba lui @nobodycares, esti o piesa pentru el, pe care o muta cand are chef.
Chiar nu merita ca la 15 ani sa suferi dupa unul care nu merita dragostea ta.
Gandeste-te bine si ia o decizie in favoarea ta!
Este foarte ciudata relatia ta! Eu cred ca nu merita! Lasa-l pana o sa se maturizeze si el dar si tu!
AlexEjmecheru întreabă: