| FataCuOchiiCaprui a întrebat:

Ce sa inteleg daca fostul prieten mi-a spus pe mess ca s-a despartit de prietena lui, ca e singur si ca asa vrea sa ramana... ca nu ma poate iubi, sa inteleg asta? confused Si apoi mi-a spus ca pot sa-i dau mesaj daca vreau ca nu se supara, dar fara massuri "stupide"(Eu asa incercam sa ma bag in vorba cu el, ii dadeam cate-un mass). Mentionez ca e foarte orgolios si mereu eu am lasat de la mine in relatia aia. Il iubesc enorm, dar stiu ca nu putem fi. Acum am prieten, incep sa tin la el, dar fostul inca este in inima mea(a fost prima mea iubire). Nu ca as vrea neaparat sa ma impac cu el, dar vreau sa stiu ce vrea el de la mine. Si mi-a mai spus si ca nu regreta absolut nimic din ce-a fost intre noi.

Mai demult i-am dat eu un bip si m-a sunat o tipa de pe nr lui sa-mi zica ca e iubita lui si sa-l las in pace. El pe mess mi-a spus ca ea i-a luat telefonul din mana sa ma sune(nu cred asta, dar in fine) si apoi mi-a zis ca are prietena si ca nu vrea sa o supere, sa nu-i mai dau bipuri si mesaje(asta era acum doua saptamani). Si acum mi-am cerut scuze si a zis ca sa stau linistita ca nu mai e cu tipa respectiva si ca oricum nu mai are de gand sa se impace vreodata cu ea.

Deci voi ce credeti ca vrea el de la mine? Are aproapre 26 de ani(da stiu, pedofil chatterbox laughing), iar eu 16big grin. In fine, chiar l-am iubit si-l iubesc, dar parca nici pe prietenul meu de acum nu l-as lasa(tin si la el pentru ca suntem de 2 luni impreuna si se comporta foarte frumos cu mine, cred ca ma iubeste).

1 răspuns:
| Noname69 a răspuns:

Doamne cum sa fii cu unul de 26, lasa-l naibi in pace, ramai cu prietenul tau pentru ca ala nu vrea decat sa-si bata joc de tine.