Buna, sunt de parere ca ar trebui sa ramai cu actualul,, evident in mintea ta va exista intotdeuna intrebarea "ce`ar fi fost daca",, daca se purta altfel sau daca tu faceai anumite lucruri,, in plus cred ca pe de o parte el te respecta, si de aceea nu ar vrea sa te raneasca,, orice ar fi sa stii si tu ca dupa ce te desparti de un baiat si apoi te impaci cu el,, nu intotdeauna functioneaza,, insa tu il vei uita cat de cat, dar asta depinde de comportamentul actualului prieten, desi intotdeuna va fi acolo o amintire in sufletul tau.Incearca sa stergi pozele cu el, sa eviti sa mai vorbesti cu el,, sa faci o comparatie referitor la modul in care se comporta el si actualul prieten si dupa toate acestea vei fi sigura de alegerea pe care o vei lua (desi cred ca mai bine ar fi sa ramai cu actualul, deorece esti la o perioada a vietii cand practic ar trebui sa te distrezi,, sa te simti bine, iubita,, nu sa stai sa te gandesti mereu:dar de ce fostul face asa,, sau ce vrea de la mine. Sper ca te-am putut ajuta.Mult succes:*
Pfai. Deci daca vrei sa te bagi in seama cu cineva, dai un mass gen "Buna. cf all? X:X:X:" si nu mentionezi ca e mass . Tare. Tre sa incerc si eu
Eu zic ca vrea sa va impacati, vezi incearca sa discuti cu el si sa te bagi mai des in vorba cu el, daca vrei.Asa sigur iti va spune ce urmareste la un moment dat.
Eu cred ca cel mai bine pentru tine e sa ramai cu tipul cu care esti, ce rost are sa te complici cu TATAIE, oricum poate nu iti dai seama deja ai inceput sa il uiti e un semn bun ca deja ai inceput sa ti la prietenul tau.
Eu zic sa iti uiti fostul pentru ca nu merita sa strici o relatie frumoasa, u ai spus ca actualul te iubeste si tine la tine, se poarta frumos. daca fostul de iubea nu se despartea de tine si in plus e o diferenta de ani prea mare.