| ElenaGhilbert a întrebat:

Ce sa inteleg eu prin faptul ca un baiat ma suna, si eu ii raspund, si el tace in telefon dar se aud sunete pe fundal(nu e din cauza telefonului)!!!??? si cum sa actionez

13 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Lasa-i un mesaj

| ElenaGhilbert explică (pentru corbulalbrosu):

SI ce sa ii scriu in mesaj, i-am scris si am vazut ca el a facut seen, si mai departe... nu mi-a raspuns, Dar da-ti un exemplu de mesaj!

| T0T a răspuns:

Poate face misto de tine.

| ElenaGhilbert explică (pentru T0T):

Dar acest „misto„ ce ar insemna? De genu ca iata nu am ce face si da sa sun fata la 23 00 sau in timpul temelor""!!!

| TPUuser199 a răspuns (pentru ElenaGhilbert):

Da, exact asta poate insemna. Nu are ce face. Probabil te suna, lasa telefonul in pat si isi continua activitatile, datorita "sunetelor de pe fundal"

| Lawliet14 a răspuns:

Super, eu sunam asa colege si pe care nu pot sa zic ca le placeam neaparat extrem de mult. Le simpatizam putin dar nu voiam sa fiu cu ele. laughing N-are ce face! big grin Stii ce sa faci? Lasa-i pe difuzor si nu-i inchide. happy Poate ca oricum are nelimitat in Orange sau ce aveti voi, dar macar poate zice ceva. laughing Sau e stresant? Bip, beep?

| ElenaGhilbert explică (pentru Lawliet14):

Cu Orange m-ai dat gata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate s-a apelat din greșeală in buzunarul pantalonului.
Ori face mișto de tine.
Ce fel de zgomote se aud?

| PrettyLiar94 a răspuns:

Face misto de tine sau e retardat..laughing
Daca stii cine e c and te intalnesti cu el intreaba l de ce face asta.
Sau suna cu numar ascuns?

| ElenaGhilbert explică (pentru PrettyLiar94):

Buna idee, merci mult!!!!!!!!

| Seiko98 a răspuns:

E prea timid sa vorbească cu tine

| Anna785 a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie, sigur e vreun fost care vrea sa te auda si nu stie ce sa iti spuna.Te pup, ai grija

| TPUuser199 a răspuns (pentru Anna785):

Astea cu "vrea fostul sa iti auda vocea" sunt povesti de adormit copiii.