| druska a întrebat:

Ce sa ma fac? am un prieten de 2 ani, eu am 20 ani iar el 28 parinti mei au fost la inceput de acord cu relatia dar acum sa nici nu mai auda de el. eu il iubesc enorn si nu vreau sa ma despart de el, am renuntat o data la parinti pentru el dar m-au adus inapoi acum nu mai am voie sa vorbesc de loc cu el ne vedem pe ascuns as mai pleca o data dar mi-e frica sa nu fac si mai mult rau pentru ca ne ameninta si nu vor sa inteleaga ca sunt fericita cu el

Răspuns Câştigător
| paula90 a răspuns:

Eu am 15 ani si nu ma las usor convinsa de parintii mei si daca mi-ar face asta mas revolta mai tare dar tu ai 20 de ani, esti majora ai propriul tau cap tu esti cea care trebuie sa aleaga...LUPTA PENTRU EL SI PENTRU IUBIREA VOASTRA caci tu esti cea care isi va face un viitor cu el nu parintii tai
eu iti urez bafta si sincer vreau sa reusiti pentru ca in ziua de azi nu gasesti dragoste adevarata asa cum sunt sigura ca la voi exista daca ati trecut prin atitea si sunteti tot impreuna

10 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Nu asculta sfaturile idiotilor care iti spun sa renunti. NU RENUNTA. Esti majora, te poti muta fara voia lor, fara ca ei sa poata sa faca ceva. DACA IL IUBESTI SINCER, asa cum te lauzi, mergi si muta'te cu el. Pune'le problema parintilor asa: mama, tata, eu sunt fericita cu x, si nu am sa renunt la el. Ma mut la el.

Daca nici atunci nu vor sa inteleaga, fii si tu mai dura, atata timp cat legea iti permite de ce nu ai face'o?

| Cătălina a răspuns:

Vorbeste cu ei, fii intelegatoare, asculta versiunea lor, apoi spune-le`o pe a ta. Explica`le ca el este omul care te face fericita, ca meritati sa fiti impreuna. Nu te certa cu ei cand incerci sa le spui. Orice parinte vrea binele copiilor sai, nu inteleg care ar fi motivul pentru care ei sa nu fie de acord. Fa`i sa inteleaga ca orice om isi rezerva dreptul de a iubi si a fi iubit.La urma urmelor nu o sa traiesti cu ei toata viata.

iti urez multa bafta! happy

| Damian a răspuns:

De ce nu va mutati impreuna?

| Damian a răspuns:

De ce nu te muti cu el?

| EUSIATIT a răspuns:

Lupta pentru dragostea ta. vb cu ei. fa i sa inteleaga ca esyte un om bun. adu l acasa sa l cunoasca. DE ce si au schimbat impresia despre el? DAca tu consideri ca el este perechea ta atunci spune-le ca daca nu l accepta vei pleca cu el. s apoi pune le intrebarea. Ei ce ar face daca ar fi in locul tau? Ei cum s au casatorit poate importiva vointei [parintilor lor]? fii tare si multa bafta /pupici

| Lolo_3214 a răspuns:

Daca va iubiti si va intelegeti bine, eu zic sa nu renunti asa usor! Incearca sa vorbesti cu parintii sa aflii ce i-a determinat sa nu-l mai agreeze in halul asta. Si sa le explici ca e viata ta si la 20 de ani cred ca esti destul de mare pentru a lua o decizie. Tu. Nu parintii tai.

| cory_1065 a răspuns:

Eu tias propune sa nu te lupti.am patit si eu asa doar ca eu aveam 17 iar el 22, el nu a renuntat la mine pina in ziua de astazi.niam intilnit tot 2 ani.si intr-o seara m-am facut kunoscuta cu un baiat care peste 5 zilea mi-a propus intilnire. a trecut deja 10 luni si sunt bukuroasa alaturi de el. iar celalalt a ramas doar o amintire

| pucs a răspuns:

Mai bine`i asculti
daca nu mai sunt de acord cu el, inseamna ca au motive intemeiate
o sa mai gasesti baieti;-j

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice ar fi nu renunta la el, nu renunta sa-l iubesti happy

| crisstzik a răspuns:

Lupta pentru dragostea voastra si nu te lasa invinsa...lupta cu oricine.Trec si eu prin asa ceva doar ca sunt numai de 1 an si ceva. Daca va iubiti luptati impreuna si nu bagati lumea in seama.Si la parintii tai explica-le ce simti, si ce ai pe suflet, sper ca pe tine sa te inteleaga...(ca eu nu am reusit cu ai meisad)

Mult succes:*:*...

pupici:*