| MiSsDaRkY a întrebat:

Ce sa ma fac?!crying Iubitul meu mi-a spus pe mess ca pleaca in franta 1 saptamana.Cand mi-a spus am izbucnit in plans. Mi-e dor deja de el chiar daca nu a plecat inca. El e inima mea.Simt ca toata durerea numai pe mine a nimerit...sadCand o sa plece cred ca eu o sa mor de dorul lui. Daca moare? Daca pateste ceva eu ce ma fac?!sadMultumesc! Dar fara glume.

Răspuns Câştigător
| Scuturici a răspuns:

E doar o saptamna.veti vorbi pe mess, la telefon si cum ai spus si tu e in inima ta.De acolo nu mai are cum sa plece.Nu poti face nimic si nici el nu va pati nimic.Sunt sanse de 2 poate 3% sa pateasca ceva dar va avea grija de el... tatal meu a plecat 11 ani in Italia si-l vad doar o data pe an dar tot tin legatura cu el pe mess si telefon.adica e doar o saptamana, iar timpul trece asa de repede cu sau fara el.Cauta sa te distrezi cat mai mult sa uiti de suparare.

Succes!

6 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

Buna.
Pai tu trebuie sa intelegi ca nu se va intampla nimic.
Oricum o saptamana nu e mult.Plus ca puteti vorbi pe mess sau la telefon.Adica, tu te comporti ca un copil razgaiat, fara suparare, dar asta e adevarul.
Cand am fost eu mica, tata a mers la munca in strainatate, iar mama a ramas cu mine acasa. Tata a fost dus pentru un an intreg.La un moment dat mama chiar incepea sa ii uite vocea si chipul.Din cand in cand se uita la fotografii pentru a isi aminti.Iti dai tu seama cum vine treaba? Si mama nu a murit.
Te vaicaresti prea mult.Sunt oameni mult mai nefericiti ca tine si nu se plang atata.

| KySyB3B3 a răspuns:

Off tusigh stai linistita daca pleca tu o sa fii in mintea lui tot timpu.pe zi ce trece te va iubi mai mult.nu o sa pateasca nimic. poate pentru el esti ingerajul lui pazitor.si chiar daca esti departe ai grija de el, 1 saptamana o sa treaca foarte greu, stiu dar o sa te sune sau o sa tineti legatura.:*. SuCcEs

| Adry05 a răspuns:

Hey Naty! big hug
Despre Stef e vorba nu?hee hee Lasaa, love struck o sa vezi ca daca te distrezi o sa treaca repede timpul si il vei revedea puppy dog eyes. Te tin eu pe mess ocupata ca sa nu ii simti doru da?batting eyelashespuppy dog eyes

| liiifeiispiiink a răspuns:

Buna!
Calm! Sunt sanse 0, 1% sa pateasca ceva.Toata lumea mai pleaca in tari straine si nu li se intampla nimic.Gandeste pozitiv! Be happy

| PrintsessKa a răspuns:

Salut nu de ghindi la rau laughing))) la mien viitorul sot tot e in franta cand s-a dus tot asa aveam senzatia ca nu pot fara el ca mi dor si ma temeam sa nu pateasca ceva laughing dar uite ca l-am asteptat un an si jumate dar tu o saptamana asta e putin stiu ca pentru tine e mult dar totul va fi bine happynu te ghindi numa la rauwinking eu deacum m-am deprins happy bafta si ghindestete la binewinking

| Madalina_7164 a răspuns:

Te inteleg perfect cum e sa fi departe de o persoana draga dar nu trebuie sa te gandesti ca va pati ceva rau, roaga-te pentru el si daca il iubesti atat de mult Dumnezeu va avea grija de el acolo in Franta. Fii tare!