E doar o saptamna.veti vorbi pe mess, la telefon si cum ai spus si tu e in inima ta.De acolo nu mai are cum sa plece.Nu poti face nimic si nici el nu va pati nimic.Sunt sanse de 2 poate 3% sa pateasca ceva dar va avea grija de el... tatal meu a plecat 11 ani in Italia si-l vad doar o data pe an dar tot tin legatura cu el pe mess si telefon.adica e doar o saptamana, iar timpul trece asa de repede cu sau fara el.Cauta sa te distrezi cat mai mult sa uiti de suparare.
Succes!
Buna.
Pai tu trebuie sa intelegi ca nu se va intampla nimic.
Oricum o saptamana nu e mult.Plus ca puteti vorbi pe mess sau la telefon.Adica, tu te comporti ca un copil razgaiat, fara suparare, dar asta e adevarul.
Cand am fost eu mica, tata a mers la munca in strainatate, iar mama a ramas cu mine acasa. Tata a fost dus pentru un an intreg.La un moment dat mama chiar incepea sa ii uite vocea si chipul.Din cand in cand se uita la fotografii pentru a isi aminti.Iti dai tu seama cum vine treaba? Si mama nu a murit.
Te vaicaresti prea mult.Sunt oameni mult mai nefericiti ca tine si nu se plang atata.
Off tu stai linistita daca pleca tu o sa fii in mintea lui tot timpu.pe zi ce trece te va iubi mai mult.nu o sa pateasca nimic. poate pentru el esti ingerajul lui pazitor.si chiar daca esti departe ai grija de el, 1 saptamana o sa treaca foarte greu, stiu dar o sa te sune sau o sa tineti legatura.:*. SuCcEs
Hey Naty!
Despre Stef e vorba nu? Lasaa, o sa vezi ca daca te distrezi o sa treaca repede timpul si il vei revedea . Te tin eu pe mess ocupata ca sa nu ii simti doru da?
Buna!
Calm! Sunt sanse 0, 1% sa pateasca ceva.Toata lumea mai pleaca in tari straine si nu li se intampla nimic.Gandeste pozitiv! Be happy
Salut nu de ghindi la rau ))) la mien viitorul sot tot e in franta cand s-a dus tot asa aveam senzatia ca nu pot fara el ca mi dor si ma temeam sa nu pateasca ceva dar uite ca l-am asteptat un an si jumate dar tu o saptamana asta e putin stiu ca pentru tine e mult dar totul va fi bine nu te ghindi numa la rau eu deacum m-am deprins bafta si ghindestete la bine
Te inteleg perfect cum e sa fi departe de o persoana draga dar nu trebuie sa te gandesti ca va pati ceva rau, roaga-te pentru el si daca il iubesti atat de mult Dumnezeu va avea grija de el acolo in Franta. Fii tare!