| forever4you a întrebat:

Ce sa mai cred despre sentimentele fostului meu iubit?
1)Intr-o zi ma baga in seama intr-o zi parca as fi un strain
2)Spune ca noi doi inca suntem impreuna
Dar in acelasi timp spune ca nu mai simte nimic pentru mine si o chestie foarte ciudata s-a intamplat astazi...deci eu de cand eram impreuna aveam o bratara la mana el mia luato si a spus ca mi-a da dar nu mia mai dato neam si despartit si tot nu mia mai dato, dar astazi la scoala mi-a dat bratara a spus ca a dat peste ea eu credeam ca a si uitat dar un baiat mi-a spus ca el cand s-a dus la un concurs de fotbal a luat bratara cu el si o tinea si chestia asta s-a intamplat cand eram despartiti si spunea ca nu mai are nici un sentiment pentru minecryingCE SA MAI CRED! fundita

Răspuns Câştigător
| Iullyka_7527 a răspuns:

Pai. mi se intampla si mie ceva de genu. la scl abia vb si pe mess vai te iubesc etc. si. poate te minte ca a luat bratara cu el. dar daca il crezi pe cel care ti-a zis ca aluat bratara inseamna ca asa este. si daca mai ti la el incearca sa ii arati si intr-o zi. pe mess/in realitate il intrebi daca mai tine la tine/daca mai simnte ceva pentru tine. bratara nu tia dato inapoi pentru ca nu mai tine la tine sau alt ceva. tia dato ca era a ta si poate s-a gandit ca tu nu mai ti la el si ca vrei bratara inapoi. [succes]love struck.

2 răspunsuri:
| Romancutza a răspuns:

Eu nu cred ca te mai iubeste, poate a purtat bratara ca sa nu o piarda pe undevawinking

Incearca sa te deruteze spunandu-ti ca mai sunteti impreuna dar nu mai are nici un fel de sentimente pentru tine.Capu sus si continua-ti viata.

| carminaburana43 a răspuns:

E un neserios notoriu rupe repede orice legatura cu el.Fii mindra de tine meriti un tip mult mai bun care sa tina la tine. Daca nu rupi imediat aceasta relatie o sa ai parte de foarte multe suparari sufletesti, o sa suferi tot timpul ca el e clar doar isi bate joc de tine si orgoliul lui masculin e sus in pinzele albe de aceasta situatie.Nu te merita!