anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce să NU faci la o întâlnire cu o fată pentru a nu o oripila?

Răspuns Câştigător
| missme90 a răspuns:

Tu ai intrebat cum sa nu oripilezi o fata. asta e tipul de baiat care oripileaza, care face toate astea.
da, sunt care cad dupa prima intalnire. dar banuiesc ca nu vrei sa iesi cu d'alea. na zic si eu. si o fata cu capu pe umeri ar fi jignita de asta.
iar faptul cu sanii, ar fi urat daca ai zice ceva de genu, asa in bataie de joc : ba ce sani mici ai! cum crezi ca s-ar simti?
iar cu "urata" e tot asa un exemplu. in principiu nu trebuie sa fi un nesimtit si asta e.
nesimtirea si gesturi de taran. astea oripileaza o fata

11 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

- Sa nu te transformi in Hulk
- Sa nu vomiti
- Sa nu incerci sa o ucizi.

Tu sti macar ce inseamna "a oripila"?

| vitbsk a răspuns (pentru Amelya02):

Tu sti macar ce inseamna "a oripila"?
A-i schimba percepţiile despre tine la 180 grade(asta implică şi o oarecare groază faţă de grotesc) şi a face-o să nu se simtă confortabil în preajma ta.

| kidutzq a răspuns:

Sa nu platesti nota. de restul mai scapi cumva si te scoti, dar de asta in niciun caz.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca s-a ocupat nimeni sa incerce sa experimenteze ce nu trebuie sa faci...
asta te invata ce sa faci:
http://artaseductiei.ro/sfaturi-practice-pentru-o-intalnire-perfecta/

cred ca daca esti cat de cat manierat, sincer si ai cuvintele potrivite la tine nu ai probleme...

acum daca esti dornic sa experimentezi invit-o undeva si incearca sa ii spui tot ce iti trece prin cap si vezi cum reactioneaza...

| vitbsk a răspuns:

Adică ce gafe/dude/bâlbe pot strica o întâlnire, ce e de evitat.

| trolloll a răspuns:

Sa nu te caci pe masa si apoi sa il mananci.Gandeste-te ce te-ar oripila pe tine si...nu o face...nu e greu

| missme90 a răspuns:

laughing)) sa nu te scarpini in nas, sa nu te besi, sa nu iti cada din gura, sa nu mesteci cu gura deschisa, sa nu te scarpini in cur, sa nu ii zici ca vrei sa o..., sa nu ii zici ca e urata cu spume, sa nu ii zici ca are sanii mici, sa nu ii zici ce chestii scarboase ai facut cand erai mic, sa nu ii zici de cate ori dai la laba. si continua lista. mai bine ai fi intrebat cum sa te porti cu o fata ca sa o impresionezi

| vitbsk a răspuns (pentru missme90):

Mai bine ai fi intrebat cum sa te porti cu o fata ca sa o impresionezi
Am tot văzut întrebări de genu cel mai probabil eram redirecţionat cu răspunsuri către siteuri de specialitate, dacă făceam cum ziceai tu.

"mai bine ai fi intrebat cum sa te porti cu o fata ca sa o impresionezi"
Şi grotescul este o forma de impresiona, pentru că stârneşte reacţii contradictorii între percepţii şi starea de fapt.

"sa nu ii zici ca vrei sa o..."
Serios? unele cad după prima întâlnire

"sa nu ii zici ca are sanii mici "
Asta, chiar mi-a plăcut, cu ce ar deranja-o pe o fată dimensiunile dacă aşa a lăsat-o natura?
Te rog să-mi expui cam ce impact psihologic poate avea o asemenea afirmaţie.
"sa nu ii zici ca e urata cu spume "
Din nou big time, ideea, totuşi cum să spui unei fete aşa ceva, mă refer practic?
Nu-mi place să-mi bat joc de sufletul altora, în nici un caz nu aş chema pe cineva, să-mi bat joc, întreb doar în nota discuţiei.

"nesimtirea si gesturi de taran. astea oripileaza o fata "
Atât am vrut să aud...

| missme90 a răspuns (pentru vitbsk):

Tu ai intrebat cum sa nu oripilezi o fata. asta e tipul de baiat care oripileaza, care face toate astea.
da, sunt care cad dupa prima intalnire. dar banuiesc ca nu vrei sa iesi cu d'alea. na zic si eu. si o fata cu capu pe umeri ar fi jignita de asta.
iar faptul cu sanii, ar fi urat daca ai zice ceva de genu, asa in bataie de joc : ba ce sani mici ai! cum crezi ca s-ar simti?
iar cu "urata" e tot asa un exemplu. in principiu nu trebuie sa fi un nesimtit si asta e.
nesimtirea si gesturi de taran. astea oripileaza o fata