anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa vorbeac cu o fata? Am vorbit putin pe Facebook si azi m-a sunat ea, nu stiu ce vrea de la mine, daca isi cauta prieten sau nu.Are 24 de ani, eu am 22.Am vorbit despre un joc pe care il jucam amandoi, am intrebat-o putin despre familia ei, am vorbit vreo 40 min dar nu continuu, au fost momente cand timp de 1 -2 minute nu a zis niciunul nimic.Mie imi place de ea, dar ea e din alt oras(e la100km) de mine, nu e departe. Ce sa vorbesc cu ea, ce sa o intreb? Ca eu as intreba-o din prima daca vrea sa fie cu mine laughing dar vreau sa ne cunoastem mai bine pentru. Inceput.

3 răspunsuri:
| MValentin a răspuns:

Încearcă sa nu iti pui un concept clar de,, vorbire,, vei vedea odata ce va obișnuiți in a va suna si a comunica oricum subiectele vor veni pe rand.
Încearcă sa o intrebi lucruri despre ea (fetelor adora sa stie cand cineva incearcă sa empatizeze cu ele) apoi încerca sa o intrebi de viitor si merge si chestia sa o intrebi de ce te tot suna si asa o dati in vorba mai multa, bafta!

| Capsi a răspuns:

Poti incerca sa vorbesti despre un posibil viitor al ei sau planuiti sa jucati un alt joc impreuna, ca un fel de seara de jocuri online.

| Adry05 a răspuns:

Nu întreba chestia aia cu „vrei să ne cunoaștem mai bine?" e extrem de cringe, din moment ce tipa îți răspunde și se implică în conversație e deja evident că vrea să te cunoască... iar în rest, eu nu m-aș băga, și la distanță, și mai mare... nu văd ce viitor ar putea să aibă