| crystynaLali a întrebat:

Ce sa zic ca imi place de unul foarte dragut da cred ca e impreuna cu o fata. bine. fata aia e frumoasa,draguta,o stie toata scoala. a fost si la noaptea mintii (o petrecere de la noi din oras) unde nu toata lumea are curaj sa se duca, cu teama de a nu fii respins\a.Plus ca sunt "cei mai buni prieteni" si se stiu de foarte mult timp insa eu cred ca simte ceva pentru ea deoarece se vede.Eu sunt cam ratata si nu am foarte multi prieteni si nu ma stie toata lumea.El nici nu cred ca stie ca exist. El cunoaste o multime de fete si e foarte popular. Dar precizez din nou ca ii place de acea fata care sta si in bloc cu el, oricum sunt la scoli diferite (ca norocul)...Si sunt putin geloasa pe ea pentru ca e asa de frumoasa si o plac cei mai draguti baieti.Ce sa fac ca sa stie ca exist? Sunt cam timida,sunt slaba,uratica, nu ma mir ca nu ii place de mine. O data l-am salutat si mi-a raspuns(e asa dragut si politicos) dar cand nu il salut eu nu ma prea baga in seama. Nu ma cunoaste sau face asta din aroganta... Bine oricum nu ma cunoaste. Dar e asa dragut i-am dat like la toate pozele si e asa de perfect. Dar e si bun! Insa nu ma place! Ceva sfaturi?

4 răspunsuri:
| Elena_Cristina_1985 a răspuns:

Incearca sa iti faci prieteni care sunt prieteni cu el, daca intelegi. Acestia iti pot face cunostinta cu el, va puteti cunoaste si asa mai departe. daca ai vrea sa faci ceva, intotdeauna exista o cale, doar da-ti putin mai mult silinta. Cu siguranta daca te va cunoaste isi va da seama ca esti o persoana minunata si cine stie? Poate te va place! Succes

| Cristiann25 a răspuns:

Pai ti-ai dat singura raspunsul de ce nu vorbeste cu tine.Probabil baiatul este mai smecher, arata bine, are tot ce vrea iar tu te-ai autocaracterizat.Gaseste pe cineva pe masura ta!

| shadow72 a răspuns:

Sfaturi...da.calmeaza-te fata ca nu e sfarsit de lume daca nu te place un baiat.iti garantez ca sunt baieti care se uita si dupa fundul tau stai linistita doar ca nu aai tu ochi sa ii vezi

| sofisis a răspuns:

De mult nu am mai vazut o fata care sa se urasca pe ea insasi atat de tare.
Ce-ai ma fata ma? Cum adica esti ratata, slaba, urata ....esti cu capul?
Esti frumoasa, esti importanta si poti avea orice baiat vrei.
Daca el nu te place poate pur si simplu nu esti genul lui. Asta nu spune nimic negativ despre tine.Nu putem sa fim atrasi de toti oamenii... unii ne plac, altii nu. Simplu. E legea firii.
Incearca o schimbare de look. Incearca sa te bagi tu in seama cu el, degajat, fara urma de timiditate.
Eu asa faceam cand eram mica. Ma bagam in seama cu toata lumea. Nu mult cat sa fiu insistenta dar suficient cat sa fac pe toata lumea sa stie cine sunt. Am fost si in generala si in liceu si in facultate ""fata populara". Si nu, nu sunt fotomodel, nu sunt blonda, nu sunt tipicul "fetei populare". Am fosrme (am avut mereu), sunt bruneta, sunt blanda si glumeata..pentru ca ma iubesc si imi recunosc calitatile. Si pe atunci, pe cand eram populara, eram si mai plinuta decat fetele slabe pe care le vezi in general cu cardul de baieti dupa ele. Dar m-a ajutat intotdeauna atitudinea.Trebuie sa fii sigura pe tine, sa te vezi frumoasa si populara si vei deveni.Ti-o garantez.
Apai daca tu stai in vizuina ta si scoti nasul la lumina o data pe an...normal ca esti depresiva.
Hai, curaj. Esti o fata minunata si speciala si cu siguranta vei avea parte de multe complimente de la baieti.