As renunta la coltul meu de Rai si as amesteca smoala cu batul intr-o caldura "infernala" o eternitate, daca Dumnezeu nu ne-ar primi pe amandoi acolo sus.
Atata timp cat il iubesc cu toata fiinta mea, nimic nu mi s-ar pare ca ar fi un sacrificiu, nimic nu ar fi imposibil, ci as face totul din iubire.
Daca as stii ca persona iubita merita as face orice sacrificiu, dar sa stiu ca merita pentru ca nu intotdeauna persoana iubita de noi este cea care merita sacrifiu din partea noastra nu?
Cred ca cel mai mare sacrifiu e sa ii dau inima, trupul si totul cei al meu cu riscul de a fi dezamagita si sa am incredere ca nu o va face.
Deja fac si am facut, dar nu imi pare rau pentru ca il iubesc, as renunta la tot numai sa fiu cu el, si stiu ca si el ar face la fel pentru mine
Am facut si o sa fac intotdeauna orice pentru a fi impreuna toata viata, ne iubim mult ne cunoastem parintii si ar fi pakat nu? de mi s`ar da bani s pot traii toata viata din ei si sa ma puna cineva sa aleg intre banii aia si el, as ramane cu iubitu, ca bani ai da fercire? nevoie. mai bine stiu ca stam amandoi si murim de foamemacar ne avem unul pe altu la bine si la greu.
Eu as renunta la ori ce pentru ea as face tot ce mi-ar cere sa ii fac.Si nu cred ca este ceva pe lumea asta, in univers sau in cealalta lume sa nu vreau sa ii fac pe placul ei.
Dau un raspuns in ceea ce ma priveste pe mine, eu il iubesc enorm pe iubitul meu si sint iubita deasemeni deci nu pot sa spun ce sacrificiu as face pentru el pentru ca ma sacrific in totalitate pentru el doar sa stiu ca e bine si as face orice ca sa nu il atinga nimic rau sa nu i se intimple absolut nimic m-as transforma intr-un invelis deasupra lui ca sa il protejez de tot raul din lumea asta.
Cand iubesti simti ca traiesti simti ca plutesti ai fi in stare de orice, ei bine momentan nu tin la nimeni dar daca as iubi cum am mai facut o pana acum as face orice pentru persoana iubita deci orice in afara de a mi da viata a mi lasa familia a mi abandona scoala pentru ca daca as face aceste fapte nu as mai trai si nimeni absolut nimeni nu valoreaza cat viata unu om sau viitorul acestuia[cel putin asta cred eu viata pentru mine este importanta dar pentru altii poate este altfel
o zi buna bye bye