| Nauman_Alexandra_1994 a întrebat:

Ce șanse am să rămân însărcinată dacă și-a dat drumul de 2 3 ori în mine? Nu m-am ridicat imediat după ejaculare a rămas înăuntru dar prima oara când am mers la baie a curs lichid alb... Asta e probabil să nu fi rămas cu toate că am făcut-o neprotejat și de multe ori și a dat drumul in mine? Am stări de amețeli dar nu și de vomă... Asta înseamnă să fi rămas însărcinată? Mă ajută și pe mine cineva cu un răspuns?

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Starile precizate, adica acele senzatii de ameteala (dar lipsite de senzatiile de voma), NU reprezinta absolut nimic care ar putea fi asociat sau sa aiba chiar si cea mai mica legatura cu o sarcina. Mai ales daca au aparut dupa trecerea a doar cateva zile de la data la care au fost intretinute actele sexuale. Simptomele de sarcina pot sa apara doar in cazul in care exista o sarcina instalata in uter cu peste 6-7 saptamani in urma. In acest moment este 100% IMPOSIBIL sa poata sa existe stari sau simptome de sarcina. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Daca erai in perioada fertila, este posibil sa fi ramas gravida.

| Elena9328 a răspuns:

Este posibil sa fii rămas

| anamaria82726 a răspuns:

Bine e si depinde daca erai in perioada fertila. Cel mai probabil esti. Poti sa-ti iei de la farmacie niste teste de sarcina. Nu sunt scumpe

| LupuMia a răspuns:

Sanse exagerat de mari. Fa un test de sarcina cel mai bine. Daca nu vrei sarcina protejeaza-te!

| eliza7943 a răspuns:

Depinde dacă erai in zilele fertile

| Geo_Geo_2001 a răspuns:

Sunt foarte mari șansele, fa un test de sarcina, și de acum fi mai atenta, nu sunt scumpe prezervativele