Bineinteles ca da,dar depinde de ei si de destin,si sa nu uitam si de cei din jur care se baga in relatii.E adevarat ca sunt si povesti de iubire triste,cand cei doi se despart datorita anumitor motive:gen parinti,prieteni,etc
Dar DA, in general cand e iubire adevarata sunt sanse maxime ca cei doi sa ramana impreuna, important e ca amandoi sa simta acelasi lucru!
Sper ca te-am ajutat!
O zi buna!
Bună,
Da, bineînţeles că da. Cu condiţia să fie vorba de adevărata iubire, şi nu de o iluzie datorată vârstei, inexperienţei sau a încrederii exagerate. Însă în final, consider că odată ce ai găsit acea persoană care să fie acolo pentru tine, sunt destul de multe şanse să îţi petreci viaţa cu ea.
Sanse ca totul sa fie bine sunt 35% restul 65% pot fi din cauze de cearta, inselaciune, bani (interes) depinde ce clasa de persoana gasesti oricum tu gandeste la bine. Din pacate nu toata lumea are suflet pereche mai ales la cum e situatia acum.
Nu.
Iti garantez eu 100 %.
Pun viata in joc si 100.000 €.
Probabil esti prea mica si visatoare.
Mai cresti si o sa realizezi.
Nu,pentru ca nu vad iubirea asa cum reiese din spusele tale.
Ce zici tu e trecator pe parcursul timpului,fascinatia asta fata de cealalta persoana, bazata pe calitati care in timp se schimba, voi va schimbati.Casatoria,parerea mea e ca nu e decat hotararea pe care o iau 2 oameni dupa un timp indelungat de relatie,de cunoastere,si la o varsta la care amandoi si-au facut cat de cta un rost si stiu ca isi pot oferi stabilitate si siguranta unul altuia.
Apai, poti spune de acum ca ai toate astea, le poti afce garantie pe viitor? Nu cred.
Aiyda- nu se poate. tokami de aia nu inteleg de ce zici Nu)
nu SE STIE niciodata.
Este foarte posibil si crede`ma ca daca e iubire adevarata nu va murii niciodata :* Sper sa fie si la mine iubire adevarata :-