Sansele sunt minime sa se intample ca fata sa se indragosteasca de cel care a violata, nici nu cunosc cazuri de genul asta si nici nu cred ca ar fi posibil
Cum naiba ţi-a venit ideea asta? Nu, nu cunosc niciun caz şi cred că sunt şanse foarte foarte foarte mici să se întâmple asta.
Sunt sanse foarte rare. dar de ce sa te indragostesti de cineva care ti-a facut rau?! Mai bine lasa-l pe accela, in primul rand violul e o fapta ce se pedepseste cu inchisoarea!
Gandeste-te de mai multe ori (daca e vorba de tine aici) inainte sa faci o prostie! Viata ta ar putea fi un infern, daca alegi sa fi cu acel barbat.
As spune ca se indreapta foarte mult spre 0 sansele. Un viol lasa in urma o fata distrusa psihic. Cum sa-l iubeasca pe cel care i-a provocat asta? Multe fete au nevoie de consiliere psihologica pentru a trece peste un astfel de incident nefericit, care le poate marca pe viata.
Mă uit prin comentarii și-mi dau seama că oamenii ăștia nu au auzit de "Sindromul Stockholm"!
Daca ii place cum o fwte se poate dar nu incerca ca intri drak la parnaie pentru o cwrva.
Foarte posibil daca stii ce sa faci...mai ales daca e mai mica de anii si retrasa.
Tu chiar crezi ca o fata violata brutal se poate indragostii de barbatu ala? sincer...nu cred dar daca ar fi sa se indragosteasca de el...el nici nu ar baga-o in seama
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: