Buna Sunt sanse destul de mari, pana in 27%; asta in caz ca nu a avut loc ejacularea in interiorul vaginului. Altfel sansele sunt mari, ft mari.
Evitati pe cat mai mult posibil sexul neprotejat, tinand cont de acel lichid preejaculator care contine spermatozoizi, facand usoara o posibila sarcina Bafta
Aaa? peste 100%? neprotejat inseamna ca daca ejaculezi sperma ajunge garantat in vaginul ei!
In functie de perioada ciclului menstrual, pot fi sanse cam de 7% si 100%[cand e in perioada fertila].
Sansele sunt foarte mari daca femeia este in perioada fertila. Din pacate, copiii nedoriti vin foarte usor pe lume. Protejati-va!
100% garantat ca va ramiine. doar daca nu a fost in perioada critica la jumatatea perioadei pentru ciclu. Asta o mai salveaza. dar, numai ei stiu
Mai sa fie, chiar asa de scump este un prezervativ?
Acuma, drept sa spun, am facut fara cu sotia mea 5 ani de zile, ne-am ferit si nu s-a prins nimica, dar tu vrei sa te risti?
Si apoi, daca ea ramane insarcinata, ce decizie iei? Hai raspunde.
Sansele sunt de 50%... Daca esti batut in cap si dai ca disperatul si esti obsedat de sex si o scoti cand iti vine tie fara sa o scoti cu putin timp inainte sa ejaculezi si dupa aia sa te masturbezi 5-10 secunde exista riscul. Sau exista riscul sa dai 2-3 numere si sa nu te speli sau sa nu te stergi sau sa ramana sperma in penis si in timpul actului sexual sperma iese si intra in vagin. Nici cu prezervativele nu esti sigur 100%... Cel mai bine te duci la doctor la ginecolog si ii ceri reteta cu prietena ta si cumperi anticonceptionale. Si ai parte de sex neprotejat si sigur. Dar tine cont de reteta ginecologului.
anonim_4396 întreabă: