| hotzZu a întrebat:

Ce sanse sunt ca o femeie sa ramana insarcinata daca face sex neprotejat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunahee hee Sunt sanse destul de mari, pana in 27%; asta in caz ca nu a avut loc ejacularea in interiorul vaginuluihappy. Altfel sansele sunt mari, ft mari.
Evitati pe cat mai mult posibil sexul neprotejat, tinand cont de acel lichid preejaculator care contine spermatozoizi, facand usoara o posibila sarcinahappy Baftahappy

14 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Aaa? peste 100%? neprotejat inseamna ca daca ejaculezi sperma ajunge garantat in vaginul ei! straight face

| DarkGirl a răspuns:

Toate sansele din lume happy

| RXN a răspuns:

In functie de perioada ciclului menstrual, pot fi sanse cam de 7% si 100%[cand e in perioada fertila].

Abh
| Abh a răspuns:

Sansele sunt foarte mari daca femeia este in perioada fertila. Din pacate, copiii nedoriti vin foarte usor pe lume. Protejati-va!

| Emma a răspuns:

Fffffffff mari

| Sara2 a răspuns:

Daca ai nimerit perioada fertila normal ca ramai, daca nu...depinde de noroc

| EUSIATIT a răspuns:

100% garantat ca va ramiine. doar daca nu a fost in perioada critica la jumatatea perioadei pentru ciclu. Asta o mai salveaza. dar, numai ei stiu

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Foarte mari...nici asta nu stiai?!

| FunkYboy a răspuns:

Depinde... poate baiatul are impotenta! Oricum sunt sanse mari

| Zenithf a răspuns:

Mai sa fie, chiar asa de scump este un prezervativ?
Acuma, drept sa spun, am facut fara cu sotia mea 5 ani de zile, ne-am ferit si nu s-a prins nimica, dar tu vrei sa te risti?
Si apoi, daca ea ramane insarcinata, ce decizie iei? Hai raspunde.

| BoBoLiNo92 a răspuns:

Sansele sunt de 50%... Daca esti batut in cap si dai ca disperatul si esti obsedat de sex si o scoti cand iti vine tie fara sa o scoti cu putin timp inainte sa ejaculezi si dupa aia sa te masturbezi 5-10 secunde exista riscul. Sau exista riscul sa dai 2-3 numere si sa nu te speli sau sa nu te stergi sau sa ramana sperma in penis si in timpul actului sexual sperma iese si intra in vagin. Nici cu prezervativele nu esti sigur 100%... Cel mai bine te duci la doctor la ginecolog si ii ceri reteta cu prietena ta si cumperi anticonceptionale. Si ai parte de sex neprotejat si sigur. Dar tine cont de reteta ginecologului.

| ☣ JoHNnY ☣ a răspuns:

Daca ejaculeaza in tine. toate sansele. bafta speram sa fie baiat :p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Waai ce comici sunteti voi, dragii de voi laughing Era o intrebare poate omu` n-a pus`o in practica. cata inteligenta!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Waai tu Kla, da' cata inteligenta din partea ta sa-ti dai voturi si fundite singura. Draga de tine, esti un mic geniu malefic, nu-i asa happy? Vei ajunge experta cu siguranta si le vei privi de sus pe celelalte pitipoance. Mai ai un pic. Hai, inca 27%.