Mai există situații de genul ăsta, fete serioase care caută dragoste, nu sex. Dacă are principii nu te înșală, dar trebuie să îi oferi o relație serioasă, dragostea ta, încredere și atracție. Doar pentru că lumea a înnebunit cu totul nu înseamnă că nu există și oameni normali, doar că trebuie să ai noroc pentru a găsi o fată de genul ăsta, care să mai fie și frumoasă și deșteaptă și devreme acasă .
dar se poate, garantat!
Multumesc!
N-ai pentru ce
Mai sunt 2-3 din 1.000.000 de fete si alea sunt supravegheate 24 din 24 avand o educatie stricta.
Nu trebuie neaparat sa aiba o aducatie stricta! De exemplu eu vreau sa am prima noapte de dragoste cu sotul meu si totusi nu mi-am pus asta in cap deoarece parintii stau cu ochii pe mine 24 din 24, ci din contra chiar ma lasa sa fac ce vreau!
Te lasa sa faci ce vrei pentru ca te-au crescut bine si au incredere in tine dar unele sunt supravegheate mai in amanunt ca sa nu-si faca de cap.
Nu mai pot de increderea ce o au in mine!
Educatie da, dar e viata mea! si, nu vine mama cu mine la scoala sa vada daca ma culc cu cineva sau nu! deci, eu da, am capul bine pus pe umeri, nu il tin doar sa nu-mi intre aer in gat!
Sunt incearca pocaitele(baptiste) ele nu inseala si sunt cele mai tari:X