| Razvy112 a întrebat:

Ce sanse sunt sa patesc cv rau daca imi pun pierce in penis. Adica fara sa imi perforez organul... sa il bag prin spatele pielitei (nu stiu cum sa explic care, intelegeti voi) big grin

7 răspunsuri:
| Iulian03 a răspuns:

Buna! Sincer intrebarea ta m-a facut putin sa rad dar nu inteleg de ce vrei pierce in penis? Daca ti-l puneai pe limba era altceva dar in penis?+Ca nu poti sa-l arati.

| neutrino a răspuns:

Esti mic copil: cei ce doresc sa fie adevarati barbati, dar nu-i ajuta suficient "prietenul", isi pun bilute de rulment.

| grab a răspuns:

Mosule, s-ar putea sa iti rupi ata cand trece unu cu muzica tare pe langa tine de la magnetizarea cu subwooferul! laughing
Si cica doare groaznic plus ca nu o sa mai ai la fel de mare ciuperca.
Altfel, intra pe site-urile de la asemenea saloane de piercing si consulta review-uri acolo.
Cu siguranta sunt si avantaje mai ales daca prietena ta are un piercing in limba sau in labii, noi astia muritorii de rand nu le stim. happy
Bafta!

| Edeline a răspuns:

Gandeste.te ca at cand o vei face partenrera va fi foarte iritata de acel cercel.mai bine fa-ti un pierce in limba nu stiu..in oricare alta parta dar nu acolo laughing e foarte aiurea

| cosmo123 a răspuns:

Sincer. tu vrei bila in pla... si chiar ti se pare estetic? crezi ca e frumos? cine o sa vada ce e acolo?
pe langa faptul ca e inestetic, poti pati si alte chestii(infectii, boli), mai bine lasati-o asa cum e ca e mai bine fara rahaturi din alea.

| ClaudiuTDG a răspuns:

O sa fie labus suparat, nu o sa patesti nimic grav. Preferabil sa ti-l pui in limba, sau la spranceana, nu in instrumentul de f***t.

| Vladutzz_Stanculescu_1995 a răspuns:

laughing))... stati linistiti si nu mai vb prostii ba frate bagatil in ata sa moara mama daca nu se urca pe peretiwinking si voi care comentati nu mai vb tot felul de aberatii ok, sunt fete pe care poate chiar le deranjaza dar acel cerce poti sa il dai fara nici o problema joswinking am de 2 ani si nu m-a dezamagit dlc pana acumwinking freaca foarte binewinking big grin sall!