| DiiiAnAaaa a întrebat:

Ce schimbari au loc in urma inceperii vietii sexuale?big grin Si la fete dar si la baieti? Baietii "sufera" modificari?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
18 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Singura schimbare este că fata devine femeie (și poate și mamă cu intenție/direcție sau nu!), iar băiatul bărbat.
În rest, să aibă grijă la igiena intimă și prezervativ.
Pa, pa.

| DiiiAnAaaa explică (pentru Legiuitoarea):

Unii sunt de parere ca fetele sufera ceva schimbari fizice cum ar fi cresterea sanilor, cosurile incep sa dispara, marirea bazinului... nu e asa?

| Legiuitoarea a răspuns (pentru DiiiAnAaaa):

Bună.
Este total fals! De această "minciună" se mai folosesc băieții ca să păcălească fetele să se culce cu ei!
Pa, pa.

| DiiiAnAaaa explică (pentru Legiuitoarea):

Hm. Mersi frumos.:*

| Oana92 a răspuns:

Schimbari la nivel psihic si hormonal. De multe ori fetele se ingrasa sau slabesc, se regleaza menstruatia, se regleaza nivelul anumitor hormoni si uneori dispare si acneea(tot datorita modificarilor hormonale)

| DiiiAnAaaa explică (pentru Oana92):

Ti-as da fundita dar am oferit`o deja. Multumesc frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Înafara faptului că se rupe mambrana himenală la fete, nimic altceva, din acea clipă sunt femei deja!
Te pup!

| Raiiiisa a răspuns:

Cred ca cele mai multe schimbari sunt de natura psihica atat la fete cat si la baieti si poate ca si corpul se mai modifica putin, dar asta depinde de la persoana la persoana.

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Fetele sunt desvirginate si pot avea, ca si consecinta, copii.Mai devreme, la primul contact, sau mai tarziu.Baiatul, in cel mai rau caz, isi,, rupe ata,, si va deveni tot mai pofticios.

| zeulzamolxe666 a răspuns:

Da sufera f multe modificari! in primul rand li se maresc urechile, la unii li se lungesc si limba, in functie de cat si unde o folosesc.

| DiiiAnAaaa explică (pentru zeulzamolxe666):

Inteligent raspuns. straight face

| zeulzamolxe666 a răspuns (pentru DiiiAnAaaa):

Adica am castigat un pupic?

Nu.

Ma faci sa plang!

Da? Bine.

Ce rea esti!