La corp nu se schimba absolut nimic. Menstruatiile nu se deregleaza in mod normal, doar la fetele care isi incep viata sexuala prea devreme si organismul, nepregatit fiind, reactioneaza haotic. Singura schimbare reala este ca trebuie sa mergi regulat la ginecolog.
Nu se intampla absolut nimic. Toate vorbele sunt mituri. Ba ca te ingrasi, ba ca slabesti, ba ca te transformi in nu stiu ce.
Mhey, treaba asta cu schimbarile fizice, depinde de la femeie la femeie. La unele chiar se observa ca si-au inceput viata sexuala pentru ca li se modifica, corpul ( sani, solduri- in general), dar sunt si unele femei care raman exact la fel ( cazul meu). cu menstruatia, nu stiu ce sa zic, nu vad ce modificari pot aparea.
Pai menstruatia, daca nu ai ciclu regulat o sa iti intarzie fapt pentru care o sa se reguleze, mie nu mi-a venit 3 luni dupa 1 contact deci nu te speria . iar la corp nimic
dupa ce faci prima data dragoste ti se pot marii sanii asta e in prop de 70 % fundu depinde de corpul tauu si la menstruatie nu schikba nimic am impresia
Ianusik07 întreabă: