Hai sa nu ne alarmam. Fiecare am avut deceptii, dezamagiri, sperante mai mari in privinta unei persoane si-am fost lasati cu ochii-n soare. N-ai dat asta peste cine trebuie, peste cineva care sa te aprecieze pentru ceea ce esti ca om, atat fizic, cat si pe interior. Nu te baga intr-o cursa de cucerire, unde sa incerci marea cu degetul. Automat, vei fi invins. Ai rabdare, asteapta. Cu siguranta, in viitorul apropiat, iti vei gasi fata pe gustul tau, ca sa te placa, sa te iubeasca, sa te adore. Rabdare, doar rabdare.
Toate la timpul lor, atunci cand iti doresti mai mult un lucru, atunci esti privat de el.
Esti tanar, ai o viata inainte, este timp si pentru fete, distractii etc.
Deocamdata nu ai intalnit persoana potrivita, persoana care sa te accepte exact asa cum esti, sa-ti iubeasca sufletul si nu portofelul.
Oricum, ce-i al tau e pus deoparte!
In general fetele sunt mult prea "oarbe" sa vada langa cine le e locul si aleg intre un baiat bun ca tine si un nenorocit, pe el, si pe urma se plang ca le bate, ca le injura ca... Cel mai bine e sa ai rabdare, cand o sa fie o sa fie.
Bafta!
Cauta si tu prietene, poate asa te alegi cu iubite Daca intr'un sens merge, de ce nu ar merge si in celalalt?
Draga rorschach eu una nu cred ca trebuie sa te impacentezi in halul asta poate ca le-ai luat prea tare sau cine stie
incearca sa nu faci insinuari foarte vizibile
gaseste o fata care sa o placi si ea la randul ei sa te placa pentru ceia ce esti si nu poate ci sigur ajung la un alt nivel
Incearca sa dai un search pe google la " nice guy versus bad boy" si citeste tot ce gasesti. O sa vezi ce se zice despre tipii " nice guy" ca tine, care raman doar la stadiul de prieteni. Dar ca sa nu o mai lungim iti zic sincer, si poate o sa ti se para aiurea, dar trebuie sa te schimbi, sa vii mai bagabont, si sa nu le iei cu filozofii si moralitate pe fete. Foloseste-te de ele si atinge-ti scopul apoi paraseste-le. Vor veni dupa tine in genunchi iti garantez.