| Denisa13333 a întrebat:

Ce se intampla?
Am mancarimi si arsuri in zona intima de vreo 3 zile. Acum 15 zile am terminat un tratament cu ovule( tegynan, tratament recomandat de medicul ginecolog 10 zile). La 4 zile dupa terminarea tratamentului cu ovule, am avut contact sexual neprotejat( acum n am mai avut contact sexual de 8 zile. Cert este faptul ca am mancarimi si arsuri de vreo3 zile...de la ce sa fie? Ce s a intamplat? O fi ca am facut neprotejat( adica baaiatul are vreo infectie) sau o fi de la tratamentul cu ovule ( antibiotice)? Raspunde.ti.mi va roog.
Ps: am facut analize pt BTS Chlamydia si inca cva, amandoua au iesit negative, luni o sa merg sa iau rezultat de la papanicolau. Dar pe mine ma ingrijoreaza faptul ca am facut tratamentul cu ovule... si am mancarimi... inainte de tramament cu ovule aveam o scurgere urat mirositoare

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Este posibil sa te fi reinfectat cu un anumit microb, virus, bacterie, ciuperca in urma sexului neprotejat. Doar printr-o noua analiza a secretiei tale vaginale se poate determina daca este vorba de o infectie precum si natura acesteia. Trebuie sa mergi cat mai urgent la o noua consultatie ginecologica. Multa sanatate!

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat