Good, ce se intampla, in primul rand pentru cei care spun ca te expui la anumite boli, in primul rand daca o faci protejat nu te expui, iar inceperea vietii sexuale, din contra, ajuta, si chiar te fereste de anumite boli. iar pentru raspunsurile alea cu in ziua nuntii, sa fim seriosi, cine mai sta pana in ziua nuntii in zilele noastre, noirmal daca nu cumva ziua nuntii nu e la varsta de 16-17 ani cel tarziu 18, pentru ca in opinia mea mai intai cariera, si apoi nunta, adica nunta dupa 26 ani, deci nu e mare chestie, pana in ziua nuntii asteapta cea care la 18 ani e deja casatorita
Cand iti pierzi virginitatea pentru mine reprezinta un lucru major raportand si faptul ''cu cine '' daca ti-o pierzi cu persoana in care ai incredere si care este alaturi de tine tot timpul.eu zic ca este ok. dar pe langa asta eu zic ca persoana care te iubeste te-ar putea astepta pana faci 18 ani ma gandesc eu ca ar fi o varsta potrivita. oricum fiecare judecam diferit acest lucru...eu poate il gandesc mai primitiv dar eu nu mas grabi daca as fi fata
Buna ziua.am 18 ani si prietena 16. dupa 7 luni de relatie am vrut sa incepem relatiile sexuale deoarece vroiam experiente noi.intr-o noapte a venit la mine si mai departe stiti voi ce se intampla...insa cand am vrut sa ii introduc penisul in vagin nu intra deloc. ea fiind si virgina.pana la urma am reusit sa l introduc dar ea mi-a spus ca simte o durere nesuportabila si ca nu poate rezista.si am incetat sa il mai bag.asta mi a cam dat de gandit si nu stiu ce sa fac.eu as mai incerca dar daca iar o doare... ce sfaturi imi dati? e ceva normal sa te doara asta stie si ea dar pe ea o doare foarte tare. ce sa fac? cum sa procedez? un mik sfat va rog.va raman dator.ms anticipat
mezeicristina33 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anoon întreabă: