Poate sa se opreasca sau sa se inceapa o hemoragie... iar daca aveti sex neprotejat iubitul tau poate sa se imbolnaveasca...
Nimic special. daca nu folosesti prezervativ, exista un risc mare de sarcina. Riscul de infectii e mare pentru ambii parteneri daca nu folosesc prezervativ si numai pentru femeie daca folosesc.
Asa...eu una n-as face sex pe "stop", ca mi-ar fi mie scarba si ma gandesc si la saracu' baiat...
NU se face asa ceva, nu este bine pentru santatea ta ca femeie, se pot intampla lucruri grave de la o infectie pana la cancer. Ar fi bine sa rezistati ale 3-4 zile. Si daca partenerul te iubeste si te respecta, si se respecta si pe el niciodata nu iti va cere sa faci sex cu el in acea perioada.
Inca nu mi-am inceput viata sexuala si vroiam doar sa stiu.De sarcina si de faptul ca nu este igienic am mai auzit.
Cel mai bine ar fi sa nu faci sex pana ce termini si apoi, iar daca partenerul e un obsedat da-i papucii. Nu merita sa-ti faci tie rau. Mie niciodata nu mi-a cerut iubitul sa fac ceva cand eram pe ciclu. Si e bine sa inteleaga...deci...NU FACE ASTA NICIODATA!
...:::.danut.:::... întreabă: