Alexandrutule. Inseamna ca in trecutul tau glorios te-ai masturbat ca un nebun, nu ai mai facut-o o vreme si acum cand ai facut-o din nou hop a sarit gelatina.
Hei hei, ce gelatina vorbesti? Imi pare rau ca nu folosesti termeni adecvati. dar parerea mea este ca nu ai nimic, dar pentru linistea ta poti face un control urologic si un examen al secrtiei uretrale.
Inseamna ca nu ai facut mult sex la viata ta sau nu ai facut de foarte mult timp.
Viata unui penis
nu e usor sa fii un penis
am cap dar nu pot gandi
am un ochi dar nu vad nimic
am doua bile in loc de cravata
vecinul meu emite gaze intruna
cea mai buna prietena miroase a peste
cand ea nu e sunt strans de gat
de fiecare data cand ma excit imi vine sa vomit
il urasc pe stapanul meu
hhahahahahhahahahahahahahahahaahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahhaahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahhaahhaahhahahahahahahahahha asta chiar e tare dar eu glumesc sa stii nu am nici o idee de ce oricum nu e bine sa te masturbezi pentru ca iti faci un obicei din asta si numai scapi toata viata serios nu e nici o smecherie cel mai bine ar fi sa ai un partener decat sa ti-o faci singur asa pai iti creezi placere singur si nu e bine ai nevoie si de o fata sa te ajute oricum e mai usor sexul oral decat sexul anal pentru ca se mai usor bineinteles ca si placerea e uriasa numai sa o auzi cum face pe partenera cum face si nu te mai saturi cand te masturbezi precoce normal ca iti ies acele bucatele cum spui tu de gelatina acum depinde unul poate sa nu ii iasa bucatele de gelatina
Treaba e alexutzule ca si eu am acceasi problema numai ca eu am fost diacnosticat cu un varicocel bilateral a si cretinilor daca aveti ceva de comentat comentati in alta parte aici vb de lucruri serioase si foarte adevarate a si eu ma *** de 3 ori pe saptamana pentru nestiutori alexutzule saptamana care vine eu ma duc la un control de specialitate si o sa-ti dau si tie un raspuns sper
Si eu am aceeasi problema.Am observat asta acum 2 zile.Sa sti ca s-ar putea din cauza ca nu ai mai ejaculat de o perioada mai mare de timp(cam asta ar fi explicatia in cazul meu care de 1 luna nu am ejaculat deloc iar cand am ejaculat apoi am observat aceste cubulete* de gelatina in sperma) Si eu am varicocel la testicolul stang
KingMidas întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: