Stiu si asta e doar o mica parte.
Merci pentru funda dar...nu mai bine asteptai sa vezi si alte raspunsuri? Sau niciunul nu se poate compara cu al meu?
E ceva obișnuit în zilele noastre. Nu știu ce te mai miră. Asta e noua generație cu tinerele speranțe! Ne ia dracu' pe toți cu copii ca ăștia înapoiați.
Îmi amintesc de imaginea aia de pe facebook cu mesajul: "Cu așa tineri nici viitorul nu mai e ce-a fost"
Eram odata in RATB si auzeam o discutie intre copile de 12 ani despre "50 shades of Grey".
Pe acolo mai era o fata care credea ca nu este bine ce vorbesc si raspunsul uneia a fost :
'' O sa mori virgina, mamaie.Astea nu sunt de tine."
N-ar merita astea sa fie puse la spalat batraneii din spitale?
Ca tot sunt pasionate de corpul uman.
Si am mai vazut unele in parc.
De data asta aveau 13.
La cat de proaste erau isi enumerau iubitii si spuneau care saruta ma bine .
Am inceput sa rad cand le-am auzit.
TIGANIADA LA ORIZONT! Copil copac, sa te vad cand o sa vina parintii fetei la tine ca ai lasat-o insarcinata, si sa stii ca s-ar putea ca parintii tai sa ajunga la inchisoare din cauza ta, iar tu la un centru de reeducare. Sa te vad acolo cu comentariile tale handicapate N-ai rezista nici o ora acolo. Sau stai, tu n-ai parinti nu? Sau is cumva parinti d-aia inculti care te-au facut pentru alocatie si pe care ii doare in cot de tine? Ca daca ai avea nu ti-ar mai sta tie gandu la sex. Cica sex la 13 ani, mor Doamne. Vezi-ti ma de scoala, la anul dai examen dupa o sa rada toti de tine de incompetenta ta. Sau stai, deja o fac.
Nu e vina copiilor, ci a parintilor. Eu pe adulti i-as trage la raspundere, ca-si lasa plozii nesupravegheati.
Trist,voi radeti de generatia aia, noi radem de generatia asta care aveti 16 17 ani.Si asa mai departe.Noi generatia din '91 - '93 nu aveam telefoane mobile pe la 13 ani, nu aveam tablete, si cand puneam mana pe mouse la un calculator, tremuram de frica sa nu il farmam. Jocuri cu grafica? Jucam jocuri pe televizor si asa mai departe.pe scurt evoluam, fetele nu aveau menstruatie pe la 11 12 ani ca acum, abia pe la 14 15 ani Si asa mai departe.Pe scurt (a 2 oara) trebuie sa intelegeti ca acum exista prea multa informatie, atunci nu prea era asa multa, nu aveau toti calculator, prin 2005 - 2006 un calculator costa cam 35 40 de milioane Sa numai pomenesc de placuta de 512 rami, sau 250 cred sper sa nu ma insel
Pentru tine oricum toate-s niste..., deci oricum nu mai conteaza .
Nu am spus că toate-s niște... ci am spus că toate sunt de "vânzare". Oricine poate testa asta.
Mai frumos spus ar fi "toate au un pret", nu "de vanzare", ca nu sintem la alimentara sa alegem dintr-o parte ficat uman, din alta una bucata inima, un kg. de mate umane etc.
Dap, oamenii in general au un pret , nu stiu cati la suta ca nu am facut eu personal vreun sondaj sau nimic de genu' dar preconizez ca majoritatea dintre noi au un pret (acesta diferind de la un individ la altul).
Ce este putin suparator la tine, si o deranja si pe depress, este ca tu ai conceptia ca doar cele din sexul slab ar fi (sa te citez) "de vanzare".Ca si cum masculii ar fi asa o forma de viata mai superioara pe langa cea dintai .Oh, cred ca n-ai auzit atunci niciodata tipi barfind si visand cu ochii deschisi, cum ca ce proaste-s unele femei...ca daca ar fi fost ei femei ar fi facut la baaani (se-ntelege de la sine in ce mod se refereau) .Si ar mai fi destule astfel de ex. de dat, dar'a na, nici nu as vedea rostul .
O seara buna.
Uitasem sa intreb...
Off-topic: imi place poza de la av tau, din ce anime este?
Păi normal frate, orgoliul femeii...
Păi eu pot să mă dau exemplu pe mine, aici am o certitudine. La femei nu mi s-a făcut demonstrația, și la ce am văzut cam asta este concluzia mea. Poate să zică și o femeie care știe că nu s-ar vinde pentru bani sigur, dacă există așa ceva, același lucru despre noi dacă mediul înconjurător îi dă această impresie. Eu nu îmi prezint teoria ca pe o axiomă. Dar la ce văd cam asta îmi este opinia pe care mi-am format-o.
Majoritatea muncesc de dimineata pana seara, cum ai vrea sa ii supravegheze. conteaza cum gandeste si copilul, nu e doar vina parintilor. traiesti in ROmania, stii cum trebuie sa muncesti de dimineata pana seara ca sa ai ce sa dai de mancare la copii
Merci mult , il voi cauta pe imdb.
P.s. sint fata, si cred ca trebuie sa ma obisnuiesc sa o spun de acum incolo pe aici ca nu stiu de ce mai multi ma confunda cu celalalt sex nu stiu de ce, poate poza de la av , in fine.
On-topic: eh, asta e grey, fiecare cu parerea lui , oamenii gandesc diferit, nu toti pot fi de acord cu parerile tale, si vorba ta, mai e si dupa mediul in care persoana respectiva a crescut si ce a vazut/invatat/experimentat din acesta.
Îmi cer scuze, domnișoară...Tu te-ai vinde pentru o sumă de bani?
sincer...habar nu am, nu poti stii niciodata la sigur unele chestii pe care le-ai face sau nu pana ce nu esti pus(a) fata in fata c-o astfel de situatie.
Treaba e ca imi e de 2 ori mai greu sa judec astfel de treburi la rece avand in vedere sitotala lipsa de experienta, oricum.
Probabil ca femeile trecute prin viata, adica cele de la 40 de ani in sus, ar fi cele mai in masura sa stie exact ce ar face in asemenea situatii, multe dintre acestea avand deja o oarecare experienta acolo plus maturitatea psihica ce vine odata cu acumularea mai multor experiente de orice fel in viata de zi cu zi.