| Pufoshul a întrebat:

Ce se intampla cu copii astia?
La 12 ani sex? serios?
Ce fac parintii lor?
Uite, un copil care intreaba daca s-o faca sau nu.

http://www.tpu.ro/......tiu-ce-sa/

Ce prostie? nu serios, la 12-13 ani,sex? ce se intampla cu copii astia, inloc sa-si vada de scoala, sau sa faca ceva constructiv se gandesc la sex?!

Ce se intampla cu copii astia?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu dar imi pare rau de ei si de viitorul lor. sad

48 răspunsuri:
| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Ești mult mai matură ca depress...Îmi place cum gândești..Nici de orgoliu prea mare nu mi s-a părut că ai dat dovadă. Pari o tipă ok.
Apropo de Kuroshitsuji, vezi că are 3 sezoane, sunt în ordinea asta: Kuroshirsuji 1, 2, Book of Circus. Mie mi-a plăcut foarte mult anime-ul...winking

Mi-ar fi puțin rușine să întreb asta o femeie mai în vârstă.

| 1DeadMemories a răspuns (pentru T0T):

De mine ti-ar fi rusine sa ma intrebi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru T0T):

Merci de informatie, am sa mi-l downloadez numaidecat sa-l vizionez.

| T0T a răspuns (pentru 1DeadMemories):

În realitate poate aș avea o reținere, dar aici...Nu. Îmi spui?

Iti raspund pentru ca am observat ceva frustrari la tine si nu dau bine la imaginea ta,nu neaparat asta de pe TPU happy
Am varsta mai mare ca a Brigaelei si mai mica ca a Caramelei,asta ca sa iti dai seama ca ma incadrez la categoria de varsta mentionata de ThePageMaster.happy
Eu una n-am facut asa ceva la viata mea si n-as face nici de acum incolo happy
Nu mai judeca femeile dupa toate aberatiile pe care le indruga fatucile astea pe net. Posibil si-n real life sa fii dat peste astfel de fete. Exista femei care au selfesteam si n-ar accepta o suma de bani nici daca ar stii ca n-are ce manca.
Femeile pe care tu le consideri capabile de astfel de fapte sunt ori nimfomane bolnave care o fac din placere,ori femei usoare,fara educatie care n-au pic de orgoliu si respect de sine.
O femeie adevarata si implinita nu va sta niciodata la mana cuiva, ea isi castiga singura existenta avand un job decent.
Sunt multe de spus, nu te judec pentru gandirea ta vis a vis de femei, e doar o parere personala care sper sa te faca sa gandesti altfel.O sa cresti, o sa capeti experienta si o sa treci prin viata, iar cand iti vei aminte de felul cum gandeai la 18-20ani vei zambi.
Gandeste-te la mama ta, ar fi capabila sa faca asa ceva?

Dacă ți s-ar da 1 milion de euro?

Răspuns utilizator avertizat

Și tot ceea ce am spus nu sunt deloc "frustrări" ci opinii justificate, zic eu.

Daca ti-ar da un tip bine 1 mil de euro ai face sex anal cu el? Intrebarea pe care mi-ai pus-o mie pune-o si mamei tale, chiar sunt curioasa ce ti-ar raspunde laughing)

Am spus, am și eu puțină rușine. Să înțeleg că ai evitat un răspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru T0T):

" Să înțeleg că ai evitat un răspuns." si tu faci la fel laughing. te-a intrebat la faza cu barbatul sa ti-o iei in dos, nu ai raspuns, si la faza cu mama ta la fel nu ai raspuns.

Eu, cel mai probabil, dacă nu ar afla nimeni nicio dată, aș face-o dar nu mi-aș păta imaginea, aflând alții chestia asta, pe nici o sumă de bani. Dar o dată faci chestia aia și trece, cum nu ar fi existat, dacă nu știe nimeni, și pe banii ăia nu mai muncești toată viața. Eu zic că se merită.
Și la faza cu mama, am spus foarte clar, că am rușine.

Ai raspuns foarte corect "dacă nu ar afla nimeni nicio dată, aș face-o dar nu mi-aș păta imaginea, aflând alții chestia asta, pe nici o sumă de bani" ...Gandirea asta functioneaza si la unele femei.
Acum pe bune, daca mi-ar da unu 1 mil de euro l-as pune si pe al meu sot sa faca sex cu ala laughing)))Da-o naiba, e doar o fantezie, nu sta nimeni sa-ti dea banii aia sa faci sex. Chestia asta s-a intamplat intr-un film sau cine stie in ce familii gen Onassis.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 1DeadMemories):

Sa presupunem ca sunt multimiliardar in euro, si din perspectiva mea esti o femeie extrem de sexy, foarte simpatica si draguta, si sunt dispus sa-ti ofer, nu unu, ci 10 milioane euro pentru o ora de sex normal, doar in doi.
Daca nu ar afla nimeni, ai accepta? Nu trebuie sa-mi raspunzi la intrebarea asta, gandeste-te doar la o astfel de situatie, cum ar fi daca ar fi reala?

Oamenii sunt in stare sa cheltuie sume mari pe "fanteziile" lor. Sunt foarte multi barbati bogati, cara ofera multi bani pentru sex, in acest caz, prostituatele de pe traseu, nici macar nu sunt bagate in seama.
Pentru majoritatea dintre noi, este o fantezie sa ofere cineva un milion de euro pentru sex. Nu avem de unde sa stim, pentru ca nu se lauda nimeni cu chestia asta, si nu ne invartim in cercurile bogatilor, ca sa aflam asta. De exemplu, celebritatile sunt vanate de miliardari, sau daca un miliardar dezvolta o obsesie pentru o femeie, un milion de euro pentru el este "nimic".

Aproape toata lumea are un pret, insa nu ma refer neaparat la pretul corpului, unii pun pret pe altceva.
Pe de alta parte, cand vine vorba despre vanzarea corpului, nu este vorba neaparat despre sex. Hai sa punem problema altfel... Daca ar fi cazul, pentru cati bani esti dispusa sa dansezi striptease in privat 15 minute, pentru 1000 euro, 2000, 5000, 10.000 sau mai mult? Dar sa te dezbraci complet!

Te citez: "Acum pe bune, daca mi-ar da unu 1 mil de euro l-as pune si pe al meu..." (nu am pus intre "ghilimele" tot ce ai scris, ca este scarbos).
Ce vrea sa insemne asta? Lasand la o parte soțu' si gluma, ai fi de acord sa faci spurcaciuni pentru un milion de euro? "Sper ca nu".
In orice caz, inima nu iti pulseaza indeajuns de tare pana nu vezi milionu' de euro, atunci iti dai seama cu adevarat despre ce este vorba.
Probabil ca ma insel in privinta ta, nu toate-s la fel, deci nu generalizez.
Oricum nu conteaza.

Toata stima si respectul pentru femeile care isi respecta trupul.

| 1DeadMemories a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum ai dedus si tu happy era un raspuns in gluma.Nici macar nu stau sa-mi bat capul cu asa ceva.Eu stiu cine sunt, iar orgoliul si stima de sine nu mi-ar da voie sa ma injosesc cu nimeni, indiferent de suma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 1DeadMemories):

Normal ca a fost o gluma, nu am dedus altfel happy O femeie nu ar recunoaste niciodata ca ar accepta 1 mil. euro pentru servicii sexuale, doar din gluma ar spune asa ceva, pentru ca este o rusine. Este ceva normal sa nu stai sa-ti bati capul cu asa ceva pana nu vezi milionu'. Nu este vorba neaparat de tine, este vorba despre femei in general.
Vreau sa mentionez ca nu generalizez afirmatiile de mai sus, cu siguranta sunt multe femei de calitate, si probabil esti una dintre ele.

| Reni_Printul_1991 a răspuns:

Asta e daca i arde la p... ce sa faca?