anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se intampla cu corpul femeii daca nu face sex, desi are pofta, inclusiv se abtine si de la masturbare, pentru mai multi ani?

30 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Absolut nimic, activitatea sexuala nu e ceva vital pentru organism.

| dullcat a răspuns:

De ce te-ai abtine de la masturbare? Are o groaza de beneficii.

https://www.reginamaria.ro/......-si-excese

| anonim_4396 explică (pentru dullcat):

Pentru ca nu vreau sa am nicio legatura cu sexul. Punct.

| dullcat a răspuns (pentru anonim_4396):

Am inteles.Atunci sa stii ca sunt multe femei care au supravietuit just fine.Cu siguranta un impact major il are si efectul psihologic. Daca la acest capitol nu ai treaba, esti chill, nu pui presiune, nu te simti constransa, tind sa cred sunt sanse mai mici de a dezvolta afectiunile enumerate de Miruna.Doar presupun, nu sunt medic.

Pai, cam asta e problema. Ca ma cam afecteaza. Asa, ca si dorinta, o simt. Uneori ma termina. Dar sub nicio forma nu vreau sa am legatura cu nimeni niciodata, din motive personale.

| Emilian65 a răspuns:

Nu se întâmplă nimic. Funcționează normal ca și pana acum.

| Emma30555 a răspuns:

Duce la frustrari, la fantezii, la nemulțumiri. Dar daca e alegerea ta conștientă ar trebui ca toate astea sa fie estompate. Nu e ca și cum nu ai cu cine, nu găsești perechea potrivita pentru tine ci pur și simplu nu vrei, desi în fapt tu vrei adică corpul tău vrea, tu refuzi sa ai o relație amoroasa cu cineva. Nu înțeleg de ce consideri sexul ca ceva greșit, adică nu faci rău nimănui, având în vedere ca simți nevoia sa o faci.

| anonim_4396 explică (pentru Emma30555):

De unde concluzia ca as considera sexul gresit? Nu vreau sa fiu vreodata cu nimeni in niciun fel, nu ma intereseaza sa am relatii de orice natura. Atat.

| Emma30555 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt femei care folosesc vibrator, altele care au relații cu beneficii adică doar pentru sex, soluții sunt. Oamenii care fac astfel de alegere ori au libidou scăzut deci nu prea simt nevoia sa faca sex, ori au niște motive religioase sau nu suporta persoanele de sex opus asta înseamnă că ar fi niște traume totuși. Dacă vrei sa nu mai simți nevoia sexuala soluția ar fi sa fii atât de ocupata încât sa treacă cheful. Referitor strict la întrebarea ta, nu cred ca sunt studii care sa zică dacă lipsa sexului afectează sănătatea, nu cred ca e cazul.

| dullcat a răspuns (pentru Emma30555):

Pana la urma e o alegere personala care trebuie respectata.

Multumesc pentru raspunsuri!?

| Miruna333 a răspuns:

Abstinența sexuală la femei poate duce la atrofie vaginală
dereglări hormonale
insomnie și nervozitate
crește riscul incontinenței urinare
predispune la îngrășare
cauzează atacuri de panică și depresie
E o nevoie fiziologica

| anonim_4396 explică (pentru Miruna333):

Exclus ingrasare, ca fac sport de performanta laughing

| pufulescu0o a răspuns (pentru anonim_4396):

Stai sa vezi cat o sa te ingrasi dupa ce te laşi de sport!

| anonim_4396 explică (pentru pufulescu0o):

Fac culturism, nici dusmanii nu vor avea imaginea asta laughing)

| pufulescu0o a răspuns (pentru anonim_4396):

Mult succes, incearca sa ne arati si noua despre ce vorbim. Ceva cu o armă!

| Marius22222222222 a răspuns:

Totuși pofta este?

| Green66 a răspuns:

Încet dar sigur te transformi în Karen?

| anonim_4396 explică (pentru Green66):

Exista si Karen fwtwte.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Clitorin a răspuns:

Corpul femeii dacă nu face sex e pur, mintea e mai limpede. Ar fi bine dacă ai rămâne fecioară toată viața, la bătrânețe vei culege roadele.

| anonim_4396 explică (pentru Clitorin):

Dupa nume, m-ai convins!