Draga mea,te-ai indragostit!
Ai vrea sa fii numai langa el,sa-l vezi,sa-l atingi,sa te asiguri ca exista,sa te bucuri, sa... orice are legatura cu el!
Acum, o sa-ti dau un sfat.
Esti inca foarte tanara si este prima ta dragoste.Nu-ti poti controla sau doza sentimentele, te-ai indragostit cu tot avantul unui suflet curat si proaspat!
Fa din dragostea ta un motiv sa devii mai buna decat esti, nu o lasa sa te traga inapoi.
Sa te impulsioneze faptul ca el exista si te-ai indragostit.Il vezi rar, nu-i asa?
Il ai tot timpul in minte, asa ca nu-i greu sa faci totul "impreuna" cu el.Acum invatam,o sa-i spui lui din gandul tau, acum dormim, etc.Nebuneasca ideea,dar buna,ajuta.
Imaginandu-ti ca vorbesti cu el, ca imparti totul cu el, vei redeveni cea care esti si chiar mai buna de atat.Vei avea secretul tau inchis in inima,iti vei vedea de treaba si vei avea putere sa depasesti zilele saptamanii cu brio,pana cand il vei revedea.
Devreme ti s-a intamplat,dar, cu putina intelepciune, lucrurile pot fi minunate!
Mult noroc!
Cand te amorezezi nu ai pofta de mancare si ai "fluturi" in stomac
e o senzatie complet noua pentru tine din cate zici
Esti foarte indragostita de acel baiat, il iubesti foarte mult, asa am patit si eu si acelasi sentiment il traiesc in continuare. Esti cu capul in nori visezi cu ochii deschisi. Incearca sa nu te mai certi cu parintii si prietenii tai cand iti spune mama ta ceva incearca sa accepti tot ce iti spune si cand nu te vei mai certa cu ea si vei vedea ca te intelegi foarte bine cu ea ii vei spune asa: "mama vreau sa iti spun ceva, vroiam sa iti spun de mult timp dar nu am avut curajul". Ii spui ca ai un iubit si ca il iubesti foarte mult, ea va intelege deoarece, tu ii vei spune asa:" si tu ai fost de varsta mea intelege-ma, si tu ai iubit si te rog accepta sa am un iubit" succes!
Stiu ca ar trebui, stiu.am vrut sa ma despart de el si mintea imi spunea sa o fac, dar ceva din interior nu m-a lasat...nu am spus nimic despre el(e muncitor, mami se intelege bine si cu el si cu mama lui, el mi-a dovedit ca ma place)
Posibil te trage in jos acel prieten, si intr-adevar esti un pic cam mica pentru o relatie mai serioasa.50 de km este mult, si este foarte greu sa tii o relatie stabila cu cineva la 50 de km departare.Cat despre problema ta,nu dai importanta la nimic,decat lui,cum am zis,esti putin micuta, te sfatuiesc sa continui invatatul si sa mai lasi baietii, ai suficient timp toata viata!