Cum sa fii ipohondra la 13 ani, iubito?! Ce boli poti tu avea? Si ce legatura are iubitul cu ipohondria? Este posibil ca sentimentul tau pentru persoana respectiva sa se fii consumat! Si cu asta, basta! Ai timp sa iubesti iar si iar... Si faptul ca te-ai schimbat mult intr-o singura zi nu inseamna ca asta denota o suferinta fizica, poate ca ai avut o zi mai proasta! Odihneste-te bine si maine o sa vezi viata cu alti ochi! Iti spun eu!
Nu esti ipohondra, esti in mijlocul unui proces de transformare, de maturizare. Nu aveai cum sa ramai indragostita o vesnicie, mai ales la varsta ta, cand standardele se schimba de la o zi la alta. Si eu am trecut printr-o experienta asemanatoare, dupa 9 luni de relatie. Pur si simplu mi-am dat seama ca respectivul ma plictiseste. Am incercat sa mai salvez ceva, dar nu o faceam cu toata inima si stii cum se spune "boala lunga, moarte sigura". Pana la urma am hotarat sa ma despart de el. Nici nu stii ce sentiment de libertate m-a cuprins dupa aceea! E groaznic sa stai langa un om pe care nu il iubesti. Nu-ti face griji, nu e nimic ciudat in ce ti s-a intamplat tie. Fa ce simti, urmeaza-ti inima. Si daca locul ei nu este langa acea persoana, stii deja ce e de facut.
Nu esti inca dezvoltata suficient din punct de vedere emotional, vei mai avea probleme din astea, si oameni maturi pot avea asemenea probleme, uneori scanteia este doar o scanteie si se stinge.