Pai era negru, nu țigan. Înseamnă că de prosti ce sunt nu fac diferența. Româncele? Unele au numai bășini în cap și figuri. Pe net își permit, dar face to face mai greu. Dacă sunt în grup da, prind tupeu precum țiganii. Ale noastre cu studii, pretind sa aibă și cel cu care discuta. Nu toate! Dar mare parte așa sunt.
Sa vezi câte agramate sunt și ce pretenții au și nu sunt nici mari frumuseți,și dacă sunt știu sa facă numai cartofi prăjiți,nimic nu știu să facă în casa,dar na, ele sunt dive! Daca își dau machiajul unele jos zici că a venit apocalipsa!
L-au făcut tigan sa rada de el, sa ii de-a bullying, noi știm altceva? Și împuțit și nespălat îl făceau și boschet și în toate felurile! Daca un om e diferit e făcut praf! Noi ne credem geniile lumii nu știu cine ne credem, Dumnezeu direct de ne luam de toți aiurea!
Au și unghii cu gel mari? Las ca e bine, sunt pe tik tok e o mândrie. Sa se fufu oare știu?
Pentru așa ceva nu le judec, e treaba lor ce preferințe au dar sa mai lase din figuri și arfe că nu sunt vedete, nu sunt academice! Cer pe revolut bani la munca nu vor dar e treabă lor. Eu nu mă iau de aspectul asta. Nu știu dar noi ne credem stăpânii lumii din ce am văzut, nu mă refer la femei că sunt și femei cu capul pe umeri. Pițipoance de astea, la ele ma refer! Suntem un popor de maneliști nu suntem noi oameni educați să ne dăm mai mult decât suntem.
yungandreigawd întreabă: