Posibil.Sau poate ai o dereglare hormonala. Fa-ti un test de sarcina ca sa scapi de dubii.
Buna, daca ai facut sex neprotejat se poate... dar se poate sa fie din cauza unei raceli sau a unei dereglari hormonale, si mi-e mi-a intarziat 2 luni, apoi mi-a venit
Bună.
Intră în discuție o sarcină dacă a existat cel puțin un contact sexual neprotejat în perioada de ovulație a partenerei. Un test de sarcină și interpretarea rezultatului: o liniuță (rezultat negativ, nu este o sarcină instalată), două liniuțe (rezultat pozitiv, este prezentă o sarcină).
Altă posibilitate poate fi o dereglare hormonale, o răceală, stres, un chist ovarian, etc.
Un consult medical de specialitate poate răspunde exact nevoii tale: ginecolog, endocrinolog, ecograf intravaginal, testul Papa Nicolau, analize de sânge.
Pa, pa.
Pai draga mea...trebuie sa te gandesti daca ai avut vreun contact sexual in acest timp...si daca v-ati protejat... daca nu poate este neregulat... daca vrei neaparat poti sa te duci la ginecolog.
E posibil sa fie o sarcina daca ai facut sex neprotejat... dar poate fi si o dereglare hormonala... mie nu mi-a venit 4 luni... dar era de fapt o dereglare... bine, ca nu aveam cum sa fiu insarcinata... dar asta e ca exemplu ...ar trebui sa faci un test de sarcina. eventual 2 .ca sa fii sigura... apoi sa mergi la ginecolog ...pentru ca daca e o dereglare ...ai putea avea probleme...
bafta :*
Inseamna ca poti fi insarcinata sau, mai grav, sa ai o dereglare hormonala severa. Luni dimineata fa-ti un test de sarcina si apoi, urgent, la ginecolog. Nu e deloc de amanat, genul asta de probleme pot fi tratabile la inceput, iar pe parcurs se agraveaza progresiv pana ajung sa necesite interventii chirurgicale mutilante sau sa lase sechele permanente.
Ce intrebare! Fa-ti un test de sarcina intai! Am patit si eu sa imi intarzie o luna, dar 2 nu! Daca nu esti gravida mergi un medic ginecolog. E simplu.
Buna, depinde daca ai intretinut rel sexuale sar pute dar daca nu poate din cauza organismului...
Poate ca da poate ca nu. ti se poate trage de la hormoni, testele de sarcina dau raspunsuri la multe intrebarii.
Depinde nu in toate cazurile pentru ca daca nu ti-a venit doua luni inseamna ca ori ai o dereclare la urina si la hormonii vaginali eu te-as sfatui ca daca nu ti-a venit 2 luni sa mananci sanatos si sa ai grija cu igiena iar mai bine ca sa scapi de dupii cu sarcina fa-ti un test de sarcina (si asa scapi de dubii):*:X
Am si eu o intrebare daca nu am avut un contact si prima oara a venit pe 19.01. 2013 de ce a intarziat nu inteleg ce se poate intampla?
Buna am si eu o intrebare din ce cauza imi vine menstruatia tot la 2 luni adica oluna imi vine si una nu