Ce a spus brigaela, cu mentiunea: daca nu folositi prezervativ. Daca il folositi, nu se intampla nimic diferit fata de ce se intampla cand faceti sex in afara perioadei menstruale.
Atat fata cat si baiatul au risc crescut de infectii cu transmitere sexuala si infectii banale genitale si urinare. In plus, riscul de sarcina nu e chiar zero.
Buna, sansele de a ramane insarcinata sunt cam mici, dar este cam neplacut, atat pentru fata cat si pentru baiat, fata se simte putin jenata, iar baiatului nu cred ca i-ar placea cand vede...
... e mai "lubrifiata", si poate, mai "sigura" ca nu ramane! Dar nu riscati complicatii inutile, ci folositi Prezervativul!
Pai nu prea are ce sa se intample iar sansele de o sarcina sunt cam foarte mici dar cred ca nici unui baiat nu iar face placere sa isi scoata penisu plin de sange
Pe langa faptul ca.patezi un cearsaf. exista posibilitatea de a te imbolnavi. daca esti sigur ca acea persoana nu si'a tras'o cu nu stiu cati si ca s-a protejat mai tot timpul nu prea te poti infecta cu nimic!
Nu te preocupa pentru fata nu este nici o problema prntru ca afi pe stop inseamna faza de curatare a organismului deci chiar daca termini inauntru nu conteaza in schimb pentru voi baietii placerea rste mai mare nu te preocupa profita de moment ar fi o problema daca era inainte sau dupa dar asa e totul ok
Eu am avut o prietena care a ramas insarcinata pe ciclu si a fost nasol dar eu nu am avut probleme folosesc pastile... ...
anonim_4396 întreabă: