| Encore a întrebat:

Ce se intampla daca faci sex cu o fata, iar fata este pe stop? Ma refer pentru fata...

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Ce a spus brigaela, cu mentiunea: daca nu folositi prezervativ. Daca il folositi, nu se intampla nimic diferit fata de ce se intampla cand faceti sex in afara perioadei menstruale.

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Atat fata cat si baiatul au risc crescut de infectii cu transmitere sexuala si infectii banale genitale si urinare. In plus, riscul de sarcina nu e chiar zero.

| monyk a răspuns:

Buna, sansele de a ramane insarcinata sunt cam mici, dar este cam neplacut, atat pentru fata cat si pentru baiat, fata se simte putin jenata, iar baiatului nu cred ca i-ar placea cand vede...

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

... e mai "lubrifiata", si poate, mai "sigura" ca nu ramane! Dar nu riscati complicatii inutile, ci folositi Prezervativul!

| byancutza a răspuns:

Pai nu prea are ce sa se intample iar sansele de o sarcina sunt cam foarte mici dar cred ca nici unui baiat nu iar face placere sa isi scoata penisu plin de sange

| LaR1sA a răspuns:

Pe langa faptul ca.patezi un cearsaf. exista posibilitatea de a te imbolnavi. daca esti sigur ca acea persoana nu si'a tras'o cu nu stiu cati si ca s-a protejat mai tot timpul nu prea te poti infecta cu nimic!

| ALY_2447 a răspuns:

Nu te preocupa pentru fata nu este nici o problema prntru ca afi pe stop inseamna faza de curatare a organismului deci chiar daca termini inauntru nu conteaza in schimb pentru voi baietii placerea rste mai mare nu te preocupa profita de moment ar fi o problema daca era inainte sau dupa dar asa e totul ok

| gherghe_9739 a răspuns:

Trebuie sa fi un animal daca faci sex cu o fata care este pe stop.

| pia a răspuns:

Eu am avut o prietena care a ramas insarcinata pe ciclu si a fost nasol dar eu nu am avut probleme folosesc pastile... big grin...

| 1968 a răspuns:

Te fluiera politistul si ei cartonasul rosu.

| autoboy a răspuns:

...ramane pe stop in continuare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nik

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A face sex

Întrebări similare