| mycutzacryss a întrebat:

Ce se intampla daca faci sex cu un prezervativ expirat?

15 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Micutzo, cum poti sa si intrebi asa ceva? Dar mezeluri expirate ai manca?! Risti sarcina, boli si vreo iritatie a mucoasei vaginale!

| Frogie a răspuns:

Poti declansa o infectie...se poate rupe si poti ramane insarcinata...nu inteleg de ce... un prezervativ este foarte ieftin...si exact cum a zis encore... expira de obicei in 3-4 ani.sunt curioasa daca chiar l`ai folosit fara sa te gandesti k sunt multe riscuri de a te imbolnavi sau de a avea o sarcina nedorita...

Alte răspunsuri
| Encore a răspuns:

Cel mai bine nu risti thinking de obicei cand cumperi un prezervativ expira in 3-4 ani laughing ai folosit prezervatir de acum 3-4 ani?laughing

| MarYoBenucci a răspuns:

Wow din cate am inteles eu faci sex cu un prezervativ expirat happy laughing tongue

| rebeka_3345 a răspuns:

Risti sa se rupa, sa ramai insarcinata, poate si o infectie vaginala...

| lifeForJesus a răspuns:

Buna! Mycutza doar a intrebat...nu ti s-a intamplat sa te "incinzi" si sa nu ai decat un prezervativ expirat? big grin Poate ca il foloseste sa nu ramana gravida...nu pentru a nu lua vreo infectie vaginala...NU cred ca cineva face sex cu o persoana pe care nu il cunoaste sau nu il iubeste...(Depinde de relatia si increderea pe care o ai)

| lifeForJesus a răspuns:

Se pare ca am nimerito...citez: Mycutza doar a intrebat...nu stiu de ce toata lumea crede ca daca pui o intrebare se refera neaparat la cel care o pune...

| knnight a răspuns:

Dar nu mai bine luati unul care nu e expirat, sa fiti siguri? tongue

| redbull a răspuns:

Posibil sa se intample cel mai rau lucru, sa se rupa sau sa nu mai fie chiar asa de sigur, poate scapa niste vitezomani inauntru. big grin

| mycutzacryss explică:

Mersi pentru raspunsuri... dar nu era pentru me intrebare ama intreabat cineva pe me daca sa faca sex cu un prezervativ expirat si eu i-am zis sa nu faca...eu una nu as face asa ceva...eu nu ma risc sa o fac cu un prezervativ expirat...decat sa o fac cu un prezervativ expirat mai bine fara...:*:*:*:...mersi de raspunsuri

| iuddavali a răspuns:

E posibil sa iti doresti sa fi cumparat unul nou, bun. http://stirist.com/poti-ramane-insarcinata-daca-faci-sex-cu-prezervativ/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Pot apărea mâncărimi, jenă la micțiune, infecție și o sarcină nedorită din cauza rezistenței scăzute prin termenul expirat al produsului.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa ramai insarcinata in cel mai rau caz daca este expirat.

Alte răspunsuri