Micutzo, cum poti sa si intrebi asa ceva? Dar mezeluri expirate ai manca?! Risti sarcina, boli si vreo iritatie a mucoasei vaginale!
Poti declansa o infectie...se poate rupe si poti ramane insarcinata...nu inteleg de ce... un prezervativ este foarte ieftin...si exact cum a zis encore... expira de obicei in 3-4 ani.sunt curioasa daca chiar l`ai folosit fara sa te gandesti k sunt multe riscuri de a te imbolnavi sau de a avea o sarcina nedorita...
Cel mai bine nu risti de obicei cand cumperi un prezervativ expira in 3-4 ani ai folosit prezervatir de acum 3-4 ani?
Buna! Mycutza doar a intrebat...nu ti s-a intamplat sa te "incinzi" si sa nu ai decat un prezervativ expirat? Poate ca il foloseste sa nu ramana gravida...nu pentru a nu lua vreo infectie vaginala...NU cred ca cineva face sex cu o persoana pe care nu il cunoaste sau nu il iubeste...(Depinde de relatia si increderea pe care o ai)
Se pare ca am nimerito...citez: Mycutza doar a intrebat...nu stiu de ce toata lumea crede ca daca pui o intrebare se refera neaparat la cel care o pune...
Posibil sa se intample cel mai rau lucru, sa se rupa sau sa nu mai fie chiar asa de sigur, poate scapa niste vitezomani inauntru.
Mersi pentru raspunsuri... dar nu era pentru me intrebare ama intreabat cineva pe me daca sa faca sex cu un prezervativ expirat si eu i-am zis sa nu faca...eu una nu as face asa ceva...eu nu ma risc sa o fac cu un prezervativ expirat...decat sa o fac cu un prezervativ expirat mai bine fara...:*:*:*:...mersi de raspunsuri
E posibil sa iti doresti sa fi cumparat unul nou, bun. http://stirist.com/poti-ramane-insarcinata-daca-faci-sex-cu-prezervativ/