| b34TdoWnLiV3 a întrebat:

Ce se intampla daca faci sex de la 14 ani?(Sunt Baiat), numi spune-ti chestii cu scoala....caci cam dau clasa. Fundawinking

19 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu ai experiență și nici minimul de informații privind viața sexuală, cu bune și cu rele.
Așa că mai copilărește!
Pa, pa.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

în primul rînd eu nu tie ti am răspuns ci altui user TPU, iar in al doilea rînd faci cum vrei, dacă tu crezi că la 14 ani esti atît de dezvoltat fizic, si psihic incit să faci sex, atunci e perfect, dar eu sint sigur că nu esti, am fost si eu de vîrsta ta, dar nu mă gînde am la 14 ani să fac sex cu nimeni, aceea nu este o vîrstă potrivită pentru sex, de ce nu te gîndesti ce viitor să i ti faci m ai bine, o scoală, o meserie.

| LaraClarice a răspuns:

Se pot intampla multe d.p.d.v fiziologic...am inteles ca poti deveni impotent iar apoi pe plan psihic ar aduce o trauma puternica sau mai putin puternica.
Te sfatuiesc sa faci mai mult sport

| h3r a răspuns:

Eu zic că ești un mucos care nu dă clasă la nimeni. Mai ai de învățat.

| b34TdoWnLiV3 explică (pentru h3r):

Bai..stai ma linsitit cum ti se pare media generala in clasa a8-a 9.50? asa dupa parerea ta... taci drk si numai vorbi dupa aparentewinking

| Crucified a răspuns:

Nu-i aşa că te cam dai matur?

| fuzzer a răspuns:

Ce sa se intample, atata timp cat te protejezi nu se intampla nimic.Multa bafta, in ceea ce vrei sa realizezi.Bravo,esti tare, te las sa fi fanul meu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Voi chiar nu mai stiti sa fiti copii?
Numai la sex va sta capul?
Viata sexuala o incepi dupa majorat, in niciun caz la 14 ani.
Te pup!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonim_4396):

Sărut mîna, dreptate ai, ăștia numai stiu ce este aceea copilărie, ci vor direct lucruri de adulti.

| Xenya a răspuns:

Nu se intampla nimic doar ca iti pierzi copilaria.
Sf. Palarie...da cu cine faci sex la 14 ani?

| xCrazyGirl a răspuns:

Si eu am 14 dar mi s-a spus ca se incepe minim de la 17-18 tongue

| lauraroxi a răspuns:

:-)) Buna asta!

| Larrissa21 a răspuns:

Nu-mi*

| Noodlez a răspuns:

Dai clasa? Vezi ca se scrie nu-mi, smartass.

| IonutskilzZ a răspuns:

Tati tu de la 14 ani stii sa injuri? Citeste abecedarul ca daca vede mama ta ce ai scris aici te omoara...

| mihaella91 a răspuns:

laughing rupe-le. la 20 de ani vei avea experienta happy

Răspuns utilizator avertizat
| b34TdoWnLiV3 explică (pentru mihaella91):

Stiu..eu nu sunt disperatt dupa sex darr vreau s-o fac acuma ca sa nu fiu un fraier la 20 de ani straight face nu vreau sa o fac constant.

| addelyna2014 a răspuns (pentru b34TdoWnLiV3):

Pai daca nu vrei sa cazi de prost poti sa faci sex si la 16 ani daca nu vrei la 18 dar nici atunci nu este indicat. succes!