Bună.
Nu ai experiență și nici minimul de informații privind viața sexuală, cu bune și cu rele.
Așa că mai copilărește!
Pa, pa.
în primul rînd eu nu tie ti am răspuns ci altui user TPU, iar in al doilea rînd faci cum vrei, dacă tu crezi că la 14 ani esti atît de dezvoltat fizic, si psihic incit să faci sex, atunci e perfect, dar eu sint sigur că nu esti, am fost si eu de vîrsta ta, dar nu mă gînde am la 14 ani să fac sex cu nimeni, aceea nu este o vîrstă potrivită pentru sex, de ce nu te gîndesti ce viitor să i ti faci m ai bine, o scoală, o meserie.
Se pot intampla multe d.p.d.v fiziologic...am inteles ca poti deveni impotent iar apoi pe plan psihic ar aduce o trauma puternica sau mai putin puternica.
Te sfatuiesc sa faci mai mult sport
Bai..stai ma linsitit cum ti se pare media generala in clasa a8-a 9.50? asa dupa parerea ta... taci drk si numai vorbi dupa aparente
Ce sa se intample, atata timp cat te protejezi nu se intampla nimic.Multa bafta, in ceea ce vrei sa realizezi.Bravo,esti tare, te las sa fi fanul meu.
Buna!
Voi chiar nu mai stiti sa fiti copii?
Numai la sex va sta capul?
Viata sexuala o incepi dupa majorat, in niciun caz la 14 ani.
Te pup!
Sărut mîna, dreptate ai, ăștia numai stiu ce este aceea copilărie, ci vor direct lucruri de adulti.
Nu se intampla nimic doar ca iti pierzi copilaria.
Sf. Palarie...da cu cine faci sex la 14 ani?
Tati tu de la 14 ani stii sa injuri? Citeste abecedarul ca daca vede mama ta ce ai scris aici te omoara...
Stiu..eu nu sunt disperatt dupa sex darr vreau s-o fac acuma ca sa nu fiu un fraier la 20 de ani nu vreau sa o fac constant.
Pai daca nu vrei sa cazi de prost poti sa faci sex si la 16 ani daca nu vrei la 18 dar nici atunci nu este indicat. succes!