anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se intampla daca faci sex inainte sa iti vine prima menstruatie? Se intampla ceva?

18 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Te nenorocestistraight face asta vrei cu adevarat? e prea mare curiozitatea? off Doamneee imi este greu ca mama, sa citesc asa cevastraight face e sfasietor sa ma gandesc ca fetitele de 11 ani se gandesc la sex si alta grija nu au decat sex si iubitistraight face pentru curiozitatea mea, ai parinti iubita? in special mama..chiar nu ti-a vorbit despre lucrurile aste de loc? daca vrei ceva sfaturi, scrie-mi un mesaj in privat si te ajut cum pot, dar nu fa prostia sa cedezi tentatiei..pentru Dumnezeu...esti micuta, asteapta sa se dezvolte tot organismulstraight face
Astept un semn de la tine!

| Fatamuntilor a răspuns:

Ca oricine care face sex la varste mici.Risc contactari de cancer uterin, diferite boli venerice
Ca de obicei voi va puneti problema unei eventuale sarcini, de parca numai asta ar problema.
In plus e grav ca te gandesti la asa ceva la varsta ta.Nu cred sa ai mai mult de 12 ani..Mama ta ce zice? Nu ti-a vorbit de CM?

| Fatamuntilor a răspuns:

Sa speram ca doar e curozitate, si ca ei trece la fapte inainte de cel putin 17 ani. Daca pe mama ta nu poti sa intrebi (desi nu ar trebui) sunt aici destule persone care te-ar putea sfatui corect.

| h3r a răspuns:

Copilă dragă tu habar n-ai ce zici, dar mă tem că o să faci.
Singura soluție e ca părinții tăi să citească întrebarea asta.

| Cristiann25 a răspuns (pentru h3r):

Vreau numarul lor sa-i sun sa o spun!

| h3r a răspuns (pentru Cristiann25):

Poate o cunoști pe măsa, și așa scumpa ei fetiță n-are mai mult de 11 ani. Deci o fi drăguță!

| Felys a răspuns:

O nimica toata, nici gravida nu poti ramane, poate doar putin traumatizata, in rest, toate bune si frumoase

| caramela a răspuns (pentru Felys):

Deci daca are 11 ani e bine sa faca sex? frumos raspunsstraight face

| Danzell a răspuns (pentru caramela):

Eu cred a zis la misto. vorba aia. Lasa prostii sa fie prosti in continuare. desi nu e bine cand se inmultesc -_-

| Felys a răspuns (pentru caramela):

A fost in bataie de joc evident,sunt absolut convinsa ca nu va tine cont de nici o parere, tot ce va vrea va face, odata ce are in minte asta o sa o rascoleasca pana o va face, asa este tineretul din zilele noastre, eu pana in clasa 8a stiam ca se fac copii doar daca se saruta doi actori,ca atat ne arata pe vremea comunismului, astia vor sex inainte de a le perminte natura, isi merita soarta, sincer nu imi e mila deloc de ei, prostia se plateste intotdeauna

| BlitzLikeXd a răspuns:

O sa-ti vina menstruatia daca ai facut sex neprotejata

| AnalbagBannatPeNedrept a răspuns:

O sare si trece la a 2-a. asta se intampla cand faci sex si ai numar impar la menstruatie. ca sa nu uiti memoreaza cantecu asta: "daca pe *** vreau sa sar menstra sa fie de numar par"

| redy04 a răspuns:

Da, sunt sanse mari sa se intample unele lucruri cum ar fi:

- traume ireversibile
- rupturi la nivelul vaginului care se trateaza doar chirurgical
- dezvoltare mai defectuasa a organelor genitale

- per total, asteapta cativa ani ca sa nu suferi o viata intreaga pentru un gest tampit.

| AnimalIHaveBecome a răspuns:

Vezi-ti de copilaria ta.

| Anonimul674 a răspuns:

Nu se intampla nimic, stai fara grija, tu sa nu ramai gravida.

| sellieania a răspuns:

Ce fain de tine))multa minte nu prea iti trebuie dupa aia ce sa faci sa plingi toata viata?

| Allergictostupidity a răspuns:

Ai mai mult de 13-14 ani? pentru ca asta e varsta la care ar trebui sa iti vina prima menstruatie

| Denisa445 a răspuns:

Adică ai făcut sex la 9 ani? Sau ai fost violata sau ceva? Altfel nu îmi explic!

Întrebări similare