anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se intampla daca ignori o fata care stie ca o placi? Vreau sa aud niste raspunsuri de la voi, o fata stie ca o plac, dar ma cam ia in ras, ma injura cateodata, rade de mine, etc. Am citit undeva ca daca face asa e un semn subtil ca te-ar place, dar ma rog. Ce s-ar intampla daca nu i-as mai raspunde mereu vesel (eu o ajut daca are nevoie la ceva, ii raspund repede la intrebari). Inainte era alta fata, se comporta frumos cu mine, tot tacamul dar acuma vad ca s-a schimbat. Ce s-ar inampla daca as fi indiferent cu ea, nu as mai baga-o in seama?

Răspuns Câştigător
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Frate eu sunt mai psihopat de fel, dar in locul tau in momemtul in care m-a injurat eu ii mutam maxilarul din loc. O fata care injura e o fata needucata si te face de ras in societate, cu ce drept te-a injurat javra? Ignor total, indiferenta maxima si daca este posibil afisare cu alte fete astfel incat sa turbeze ca o catea.

| Catalion a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Cu ce esti tu barbat daca lovesti o fata?

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Incearca si aceasta varianta, n-ai nimic de pierdut ba din contra, probabil vei avea doar de castigat. Succes.

| neutrino a răspuns:

Nu ne-ai spus esentialul: tu vrei sau nu fata? Oricum, ceea ce ai citit este total gresit, dar exista si exceptii pe lumea aceasta.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru neutrino):

Frate merita sa rupi patul si sa potolesti o salbateca ca aia