anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se intampla daca ignori o fata care stie ca o placi? Vreau sa aud niste raspunsuri de la voi, o fata stie ca o plac, dar ma cam ia in ras, ma injura cateodata, rade de mine, etc. Am citit undeva ca daca face asa e un semn subtil ca te-ar placea, dar ma rog. Ce s-ar intampla daca nu i-as mai raspunde mereu vesel (eu o ajut daca are nevoie la ceva, ii raspund repede la intrebari). Inainte era alta fata, se comporta frumos cu mine, tot tacamul dar acuma vad ca s-a schimbat. Ce s-ar inampla daca as fi indiferent cu ea, nu as mai baga-o in seama? Eu o plac, mi se rupe inima cand vad cum se comporta cu mine, nu stiu ce sa mai fac, stiam ca ma place, dar de ce se comporta asa cu mine? I-a spus si lui spra mea ca-s frumos si altor prietene de-ale mele, nu mai inteleg, sa fac pe indiverentu, vreau niste raspunsuri mai ample va rog Funda!

3 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Te trateaza ca pe un jeg uman, in locul tau ii mutam maxilarul din loc si o scuipam in fata

| RAY a răspuns:

Poate ca o agata alt baiat nu se stie

| Mihai_Cornel_1995 a răspuns:

Pai eu zic sa hotarasti ce vrei: s-o eviti sau sa fii cu ea. incearca varianta cu ea, nu fara si vezi ce iese. intr-adevar, face asa ca te place. nu risti, nu castigi. o s-o pierzi daca mai faceti asa