In functie de zodie, temperament si calitatea experientelor erotico-sexuale anterioare si frecventa cu care te-ai obisnuit poti trece foarte usor, sau te pot chinui hormoneii, poti simti dupa vreo saptamana disconfort usor, nemultumire, apetit alimentar crescut, (poti compensa cu ciocolata!) stare de nervozitate crescuta, iti poate sari tandara din orice, nu-ti gasesti locul, tot ai vrea, dar nu ai! Poti simti si nevoie mai mare de somn, baie, dus, shopping, alcool...
Dar tu esti fata isteata si ai sa te descurci!
O sa ai o "pofta" foarte mare dupa luna respectiva si vei rupe hainele fericitului tau iubit, sot, amant etc
Nimic. Este ca şi cum ai lua un concediu la serviciu, după o pauză de o lună de zile cred că o să ai mai mult spor.
Pa, Pa!
De murit sigur nu mori, dar probabil vei deveni nervoasa mai tot timpul si nu te vei mai gandi la nimic altceva
Eu iti recomand totusi sa faci.:*
Pai lasa ca eu n-am facut dragoste 5 luni pentru ca iubi meu a fost plecat dincolo si pentru aia n-am murit. Eu eram dupa o luna cam nervoasa, nimic nu ma linstea, multumea decat conversatia de ore intregi cu iubi meu la telefon cat si pe mess. Cand ne-am reintalnit am avut parte de un "smoto"pe cinste. Pup dulce
Eu devin nervoasa, ma cert cu toata lumea din jur si in final... il violez pe prieten
Nimic rau doar ca hormonii tai vor lua razna O sa ai o pofta mai mare de sex, dragoste. Spun din proprie experienta
Nu se intampla nimic, dar sincer il compatimesc pe urmatorul. Eu de ex.am stat 4 luni si nu am facut nimic si nu am murit, mi-e mai bine ca am tinut tot postul raciunului anul acela aproape ca-l treceam si pe al pastelui)
Anonima17191 întreabă: