Trebuie sa continue cu tratamentul pana se termina folia si apoi sa ia urmatoarea folie asa cum trebuie. Pana dupa prima menstruatie de la acest accident trebuie sa foloseasca prezervativ, fiindca exista un mare risc ca anticonceptionalele sa nu mai fie eficiente.
Daca ia odata, accidental, doua pastile, nu cred ca ar face vreo problema.
Daca insa ia zilnic cate doua pastile, dozajul poate fi prea mare. ca urmare si daunator organismului, sistemului hormonal!
Prin urmare o fata din cauza anticonceptionalelor va avea probleme hormonale....adica....corpui ei se va modifica...sanii ii vor creste in masa...coapsele devin mai mari si trupul ei va deveni mai rotund
Nu e nici o problema, de la numai o pastila in plus, doar ca luna aceea tb sa foloseasca si un alt mod de contraceptie, pentru ca s-a produs un mic decalaj hormonal si sa nu cumva sa se strecoare o eroare in zona...
Pana la urmatoarea menstruatie trebuie sa foloseasca prezervativ? Ma gandeam ca poate daca mai ia o folie de pastile si ia acea pastila care a luat-o in plus intr-o zi nu ar fi necesar prezervativul.
Devilsfather, daca ia accidental 2 comprimate si apoi continua corect adminsitrarea pilulelor, nu se intampla nimic. Si, nu e nevoie nici de prezervativ (sau altceva suplimentar). Daca insa a uitat o pilula o zi si a luat in urmatoarea 2 pilule, atunci lucrurile stau cam asa: daca e la inceputul foliei (blisterului), atunci e necesar, pe langa faptul ca trebuie' sa le ia corect in continuare, prezervativ sau alta metoda suplimentara circa 7 zile. Felicitari ca te implici si te intereseaza! Nu ar fi rau daca toti partenerii femeilor care iau pilule le-ar mai aminti din cand in cand acestora sa le ia...
Des patesc asa si nu mi s-a intamplat nimic, fara prezervativ sau altceva...continui normal dar nu intreruperea pentru ca daca trec trei zile si nu le-ai luat:.surpriza: menstruatie (chiar mi s-a intamplat cand am intrerupt fara sa termin folia)asta ti-am spus informativ pentru ca int ta era alta
RealLife întreabă: