| VrRos05 a întrebat:

Ce se intamplă dacă săruți o fată din senin? Se va îndrăgosti?

35 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Daca nu are sentimente pentru tine, iti iei mare capac.

| RAY a răspuns:

Eu imi amintesc si azi cum a fost primul sarut, dar EA m-a sarutat pe mine, asa din senin, a fost cel mai frumos luru in materie de intalniri ale mele, cat despre sarut trebuie sa fie o atractie reciproca, astfel te vad cu dosar penal

| Violleta2022 a răspuns:

Nici o sansa!
cel mai probabil te trezesti cu o palma peste ochi, sau cu un sut in boase, ca asa ceva nu faci nici unei fete din senin, ca pari nebun sau psihopat.

| VrRos05 explică (pentru Violleta2022):

Majoritatea femeilor asa se îndrăgostesc. Am văzut și la emisiuni TV, gen casa iubirii, la prima intalnire băiatul săruta fata și ei ii placea

| Violleta2022 a răspuns (pentru VrRos05):

Asta-i doar in imaginatia ta!

| VrRos05 explică (pentru Violleta2022):

Și femeile vor totul rapid. Nu mai încerca să ne închizi mintea cu aceste afirmații false. Nu cred că o femeie ar sta cu un bărbat mai mult de o luna fără sa facă nimic

| Violleta2022 a răspuns (pentru VrRos05):

Duap cum gandesti, chiar nu ai mai mult de 14 anisori.

iar faci afirmati idioate despre femei, dar tu in viata ta nu ai cunsocut nicuna!

| Violleta2022 a răspuns:

Uneori ma uimesti cu lipsa ta de gandire si inteligenta si ma duce gandul la toate intrebarile tale si lipsa de intelegere a raspunsurilor noastre, denotand ca nu ai mai mult de 13-14 ani, ori ca ai un usor handicap mental.

| Emilian65 a răspuns:

Nu. Mai încearcă odată și vezi e se întâmplă după al doilea sărut.

| Fatamuntilor a răspuns:

Sansele sunt mici, sub 5%Acuma depinde si cum arati, cine esti, poate esti vreun actor celebru, sansele cresc.
Daca esti un tip obisnuit, e posibil iei una peste bot! Asta in cel mai fericit caz.

| VrRos05 explică (pentru Fatamuntilor):

Dar tipii obișnuiți ce au?
Poate sunt mai frumos decât un actor și ma aranjez mai mult

Trebuie să fii cineva ca să ai parte de iubire ca omul de rand?
Unele răspunsuri nici la tomberon nu le găsiți

| Fatamuntilor a răspuns (pentru VrRos05):

Orice poate avea parte de iubire.
Insa nu asa cum tu speri.Nu poti saruta o fata asa pe neaspteptate.Risti sa te trezesti cu palma peste fata, sau mai rau la,, bijuterii'Risti sa cheme politia si sa fii acuzat de hartuiere...
Sunt o multime de moduri de aborbare. Dupa aia, sarutul! Ai macar 16 ani?

As vrea sa mai am 16 ani

| Hyperion7 a răspuns:

Depinde,daca e atrasă câtuși de puțin, poate ai o șansă de 0. 000001% sa o facă, însă majoritatea nu o vor face, din contra.
Apropo, conform codului penal, art. 219:
(1) Actul de natura sexuala, altul decat cele prevazute in art. 218, cu o persoana, savarsit prin constrangere, punere in imposibilitate de a se apara sau de a-si exprima vointa ori profitand de aceasta stare, se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 7 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi."
Deci da, daca nu le place fata ta, clar te pot denunța. Tine de tine daca merita sau nu acel sărut laughing

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Hyperion7):

E lege facuta pentru femei oricum tongue

| Hyperion7 a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Pai doar ele denunță bărbații la poliție, nu și invers, adică chiar ar fi culmea sa o facă un bărbat laughing

Majoritatea gandim asa pentru ca am fost crescuti in felul asta, dar sunt "barbati" care s-ar simti ofensati sa fie sarutati fara voia lor. Dar sunt si cazuri in care un barbat normal, poate fi violat de o femeie mai puternica decat el atat fizic cat si psihic. Si ei saracii din pacate nu pot anunta autoritatile pentru ca si-ar bate joc de ei pe langa ca au fost violati.

Ok,am înțeles, însă ne limităm doar la sărutarea fara voia persoanei, ceea ce ține de viol este cu totul alta treabă. Deja acolo lucrurile sunt prea deplasate!

Suntem 8 miliarde de oameni pe planeta, fiecare diferit in felul lui. Chiar crezi ca nu exista si barbati care le e frica sau detesta asa ceva? laughing

Nu zic nu, însă eu ti-am confirmat faptul că da, legea asta este făcută preponderent pentru femei, că dacă este să o iei statistic, mai multe femei sunt abuzate de bărbați decât invers.

"Pai doar ele denunță bărbații la poliție, nu și invers, adică chiar ar fi culmea sa o facă un bărbat laughing"
Asta ai scris, asta am raspuns big grin

| sammie a răspuns:

Poate-ti da un peste mufarina inainte sa apuci tu sa o saruti.

| VrRos05 explică (pentru sammie):

Și tot ele se plâng în mintea lor că bărbații nu mai fac primul pas

| sammie a răspuns (pentru VrRos05):

Pai da frate da nu sa vorbesti prima data cu ea si deja sa o saruti ca aia ce sa faca? Poate ea nu te place.

| anonim3248 a răspuns:

Nu poți să faci așa cu una pe care nu o cunoști.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Cel mai probabil va chema politia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm, depinde de circumstanțe, de cat timp va cunoașteți, dacă există o oarecare simpatie între voi.

| VrRos05 explică (pentru anonim_4396):

De ce contează de cât timp va cunoașteți, doar nu ți-e soră, părerea mea e că dacă vă cunoașteți de mult timp no să existe atracție.

| RAY a răspuns (pentru VrRos05):

Părerea mea e că dacă vă cunoașteți de mult timp no să existe atracție.

omule sunt persoane care simt atractie dar ascund asta

| VrRos05 explică (pentru RAY):

Tu ai simții atracție față de sora ta pe care o cunoști de o viață?

| RAY a răspuns (pentru VrRos05):

Cum sa te gandesti la asa ceva omule

| Giulia911 a răspuns:

Mai degrabă cred ca te va plesni

| Tzatzikii a răspuns:

Îți fte o poșetă peste bot și te potolește imediat.

| gregorbosu a răspuns:

Dosar penal