Din cate spui tu, ti la ea, dar intre voi este o relatie monotona, lipsita de aventura, iesiti des?, acum este iarna mergeti si voi la patinoar, mergeti in parc, restaurante, mai iesiti la un suc. Indiferent daca ti sau nu la ea trebuie sa iei o decizie pentru ca : 1. O faci pe ea sa sufere daca o lungesti cu sovaiala si 2. O sa aveti amandoi de suferit, pentru ca o relatie monotona, nu functioneaza! Va irositi timpul, chinuindu-va sa credeti ca tineti unul la altul. Pup si succes:*:X
Mi s-a intamplat si mie...Incearca sa faci o alegere. O sa se sature si ea sa o fatai atat. Poate ca ar fi bine sa te desparti de ea si sa o eviti, ca sa nu mai ai dorinta aia de impacare.Esti foarte nehotarat, dar nehotararea asta cred ca este pentru ca te-ai obisnuit cu ea.
Simplu - n-o iubesti.
N-o mai zapaci/chinui si cauta-ti o fata, care va trezi in tine adevarate sentimente, nu imitatii! Succes!
Tii la ea.
asa mii s-am int si mie cu prietenul meu mereu. dar acum e mai frumos ca oricand...
asa o sa fie pana te obisnuiesti ca ea...
incearca sa ai un moment intim ca ea, sa se joace cu penisul tau sau faceti sex oral si anal... daca nu vreti sex normal.
succes:*
Deci incearca sa faci ceva sa o supere ca dupa ce te desperati de ea si simti nevoia sa te impaci sa nu mai vrea ea!
Pai nu cred ca o iubesti cu adevarat adica poate iti e gandul la altcineva... oricum fata aceea creca se simte folosita ar fi bine sa alegi ori sa stai cu ea ori sa i spui cu te-ai cam plictisit si vrei pe alt cineva... sper ca ti-am fost de folos:*
Saraca fata...Hotaraste-te ce vrei sa faci, gandeste-te si la ea, ca sufera.acum te desparti, acum te impaci.cum crezi ca se simte ea in momentele alea. daca nu ti-a spus "nu" cand tu ai intrebat-o din nou daca vrea sa va impacati inseamna ca tine la tine. Daca te-ai plictisit de ea incearaca sa vorbesti cu ea si sa ii spui ca nu poti sa mai fi cu ea , decat sa ii faci asta.Nu te mai gandi numai la tine. Sper ca nu te-ai suparat dar asta e adevarul sunt fata si stiu ce gandeste una. Mult succes
Faceti o pauza, mediteaza si gandeste-te daca cu adevarat vrei sa fii cu ea sau nu
Pai e simplu...trebuia sa o lasi in pace de mult, de cand ai crezut c te-ai pliictisit de ea nu sa o lasi pe ea sa afle din alte parti lucrurile astea pentru c atunci e de 100 de ori mai rau
Dariusprds întreabă: