| Denisa13333 a întrebat:

Ce se intampla? Prietenul mej are o problema... de ceva vreme...nu i se mai,, scoala" sau daca se intampla asta se,, culca" imediat nu putem dice in act sexual la sfarsit. Am luat si o pauza de 1 luna de zile si degeaba. Am citit pe internet ca mai poate fi din cauza masturbarii( dar el imi spune ca nu face asta). O fi posibila vreo infectie? Daca ar fi vorba de asta asa s ar manifesta( prin a nu mai putea avea contact sexual)?

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu-l mai atragi.

| Calinovatopu1000 a răspuns:

Fara supărare dar cred ca nu mai are atractie de tine.
Baftă

| mihai69 a răspuns:

Sigur nu e bolnav? sau poate consumă (chiar și fără să știi tu) substanțe psihoactive - astea sunt cele mai periculoase, te lasă fără erecție cât ai clipi.

| Denisa13333 explică:

Nu cred ca e vorba de atractie, atractia e.el vrea sa o faca dar nu poate pentru ca nu se mai scoala. A ajuns sa se streseze foarte mult din cauza asta.

| Violleta2022 a răspuns:

O boala, o problema psihica, stresul... sa mearga la medic!

| corbulalbrosu a răspuns:

Este posibil sa fie vorba de o disfunctie sexuala care se manifesta pe fondul unor afectiuni provocate de starea psihica sau mentala. Prima data ar fi indicat sa se adreseze el de unul singur sau impreuna cu tine la un cabinet de psihoterapie sexuala. Este primul si cel mai indicat mod de a actiona in acest moment. Sanatate!

| adytzoi a răspuns:

Impotentu' Impotentu'!

| cameliaTpU a răspuns:

Posibil să fie pe baza de stres.Hai să nu ingrijoram fata cu privire la cine știe ce boli.
Orice ar fi la mijloc, contactarea unui medic este totuși cea mai înțeleaptă decizie, daca vreți să fiți siguri de ceva anume.
Multa sănătate!

| tickey a răspuns:

Problema tine de amandoi. Inainte de actul sexual e nevoie de o perioada de preludiu in care aveti timp sa va excitati. Incercati pozitii noi sau un 69 pentru inceput. Intreaba-l ce fantezii are si incercati sa le puneti in aplicare cat mai aproape de aceea fantezie. Vorbeste cu el in timpul actului, lauda-l, fa-l sa se simta mandru ca o face cu tine.

| Ralf1971 a răspuns:

Arata-i labiile si fa-i un preludiu de sex oral si apoi lasa-l sa te penetreze in timp ce tu il incurajezi.

| madcerisier a răspuns:

Cel mai probabil e stresat. si acum e si mai stresat din cauza asta. trebuie fie sa mearga la medic fie sa se relaxeze-psihic. Daca nu are posibilitatea de a merge la un psiholog, discutia cu un strain poate avea exact acelasi remediu. Si discutia nu trebuie sa fie despre disfunctia lui ci pur si simplu despre viata lui, ce-l apasa, ce-l bucura si asa mai departe.

| dydy22 a răspuns:

La doctor cu el fara nici o rusine

| kandaraki a răspuns:

Pai poate fi faptul ca nu e excitat destul, nu il atragi destul incat sa faceti sex, problema e de nivel psihologic, in capul lui, el trebuie sa fie linistit si atunci totul va functiona., incepeti cu preludiu, sarutari, puteti bea un pahar de vin.