| Cryisnotaproblem a întrebat:

Ce se intimpla daca faci dragoste la 15 ani?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Ce se întâmplă că-ţi distrugi copilăria aşa devreme,oare?
Fiziologic organele tale de reproducere sunt funcţionale, dar fizic organismul tău mai are câţiva ani buni de dezvoltare până a deveni "adult"!
Altminteri, crezi că eşti pregatită social pentru a avea o viaţă sexuală echilibrată şi profitabilă (pentru tine)?
Crezi că ai suficient discernământ?
Stai în banca ta copile,vezi-ţi de şcoală acolo, lasă după majorat, că ai timp berechet, nu-ţi distruge cei mai frumoşi ani încă de pe-acum, ca mai târziu să regreţi.
Te pup!

16 răspunsuri:
| Purec a răspuns:

Mori inainte sa implinesti 16 ani

| Cryisnotaproblem explică (pentru Purec):

Tu stii ce ii cu tine bai?

| Miss_7578 a răspuns:

Vei merge ca o rata laughing. Serios acum, ar trebui sa fii pregatita intelectual

| denysyk a răspuns:

Te dezvirginezi

| Emilian65 a răspuns:

Esti pregatit(a) fizic si intelectual pentru a face dragoste la 15 ani?

| Epigonul a răspuns:

Acelasi lucru care se intampla la oricare alta varsta, te simti bine! Big up!

| Schatzyyyyy a răspuns:

Fiecare are dreptul sa faca, ce vrea cu "corpul" ei! Dar e o varsta cam frageda! Si o sa-ti distrugi copilaria! Te gandesti dupa de ce ai facut-o!

| Ovidiu11 a răspuns:

Iti creste parul pe picioare.

| Domnisoaraindragostita a răspuns:

Uite asta se intimpla; Hey TPU am ramas insarcinata din greseala si am doar 16 ani stiti ce sa fac sunt in luna 5 si mi-am dat seama prea tarziu si nu puteam face avort mersi funda

| AngeloDragoiecelmaitare a răspuns:

Devi cu burata la gura

| 1Bogdan7 a răspuns:

Ilegal, iti spune ceva?

| mihai199431 a răspuns:

Fiecare om face ce vrea.e dreptul lui sa procedeze cum vrei..eu zic ca nu e bine sa faci la 15 ani.dar daca tu simti ca esti pregatita si persoana cu care esti merita asta..eu zic de ce sa nu incerci... oricum vorba aia cu cat mai tarziu cu atat mai bine happy

| Hihiii a răspuns:

Deci eu nu mai suport intrebarile astea prostesti de la fete imature. ''ce se intampla?'' nu e bine, te grabesti, ai toata viata inainte apuca-te de scoala mai intai si apoi cu tampenii de la varsta asta

| Mehigh_Mihaitza_1993 a răspuns:

Mori...mai mult ca sigur

| Cryisnotaproblem explică:

Nu sunt fata sunt baiat