Păi da tu cum ai reactiona daca te-ai culca cu cineva si ti-ar trimite mesaj ca se teme că i-ai dat sida.Tu realizezi ca femeia aia daca, chiar avea sida e pasivi la de pușcărie pentru ca s-a culcat cu tine? Nu cred ca s-ar juca asa cu viata ei.Cred ca ai tu temeri exagerate si devi ipohondru.(Daca nu era prostituată binenanteles).
Da oricum, mergi la medic nah.Dar o data infestat aia e.
A vrut doar o aventura...
Ca sa scapi de frica fa-ti un test de sange la orice laborator de analize
Faza e ca nu stiu daca a vrut neaparat aventura dar avea 30 de ani, aflase ca nu doream o relatie cu ea, plus ca am avut exp cam 0 nu am satosfacut-o. O sa-mi fac dar dupa cat timp?
Oricand dar cu cat mai repede cu atat mai bine.
În primul rând de ce c.cat ai face sex neprotejat cu o femeie pe care nu o consideri sănătoasă sau de care iti e teama? De fapt de ce faci sex neprotejat cand ai o aventură? Ca sa te poti îngrijora mai in colo de o sarcina sau boli.
Mergi la medic daca ai temerea asta.
Dar aveam incredere fiind tipa de la medicina, aveam pretentii, cred ca ea nu cauta aventuri, ea statea in relati stabile mult timp...
Dar nu am vrut eu ca era mai mare ca mine cu multi ani, si ma rog a vazut ca nu am avut nici experienta, si a terminat cu mine.
acum nu mai pot da de ea, i-am spus de ce ma tem, dar m-a blocat.
Păi da tu cum ai reactiona daca te-ai culca cu cineva si ti-ar trimite mesaj ca se teme că i-ai dat sida.Tu realizezi ca femeia aia daca, chiar avea sida e pasivi la de pușcărie pentru ca s-a culcat cu tine? Nu cred ca s-ar juca asa cu viata ei.Cred ca ai tu temeri exagerate si devi ipohondru.(Daca nu era prostituată binenanteles).
Da oricum, mergi la medic nah.Dar o data infestat aia e.
Mai noi toate bolile care existau au dispărut, mai noi la orice pacient se trece covid