Pentru tine ca fiinta constienta e clara diferenta intre sex si masturbare, dar boasele nu fac diferenta.
Nu, dar n-am impresia că toate e de rahat dacă o tipă nu se cuplează cu mine, am fost respins și nu e capăt de lume, asta e, dar mergi picior greșit când consider că toți oamenii sunt o mizerie și că nu ar trebui să investești emoțional în ei. Un astfel de om devine mizantrop, și la un moment dat ajunge să devieze de la normele etice.
Eu acum vreo 4 ani am fost operata de chist ovarian.Era de 8 cm.Ginecologul mi-a spus ca trebuie sa fac sex macar de 2-3 ori pe saptamana dar in ultimul timp nu prea am mai facut si simt ca iar incepe durerea aceea specifica de ovare...
Eu tot aud si citesc ca odata ce-ti incepi viata sexuala este recomandat sa o continui deoarece asa sa ai probleme (fie psihice sau fizice sau. sanatate). Dar voiam sa stiu daca este la fel si cei care nu si-au inceput-o.
Dar de ce ar face alegerea asta? Eu nu cred ca lipsa de sex duce la o boala sau ceva în genul dar cred ca de fapt are o anumita problema (cum ar fi timiditate sau lipsa de încredere etc), care duce la lipsa sexualității. Dacă lipsa sexului nu cred ca afectează neapărat, lipsa masturbării nu cred ca ar fi potrivita deoarece nevoia sexuala este normala, naturala la fel cum mănânci sau bei apa, deci lipsa masturbării probabil ar afecta negativ