Cei doi parteneri fac infectii genitale si, daca este fertila, femeia ramane insarcinata.
Inteleg ca e criza dar nici chiar asa, nu prea se poate.pentru ca e...folosit! uite daca vrei deschidem noi comunitatea TPU un cont bancar in care sa donam bani sa poti sa iti iei perzervative, glumeam. nu prea se poate
te pup ai grija
Auzi, da nu mi bine stai si te uiti si nu mai faci sex? Vad si eu la ce te-a impins criza asta, sa pui o asa intrebare. Mai omule[sau fata ce esti] cum sa folosesti prezervativul de 2 ori?
Stii ce? Foloseste-l si de 3 ori nu numai de 2 ori, si te felicit de acum pentru bebelu pe care ai sa-l ai si pentru infectia superba pe care ai dobandit-o.
Nu pot sa cred ca tu ti-ai inceput viata sexuala, avand in cap o asa idee.
Inseamna ca.
la tine e chiar criza
da totusi. poti scoate cativa bani din buzunar. daca nu sa-l usuci ff bine.
Da stiti dc a spus asta? fiindca a gasit un prezervativ pe jos si s-a gandit sa se masturbeze cu el
Ok scuze dar mi-am amintit ca azi am vazut unn film de comedie in care 2 barbati stateau de vorbe
Unul spunea ca sora-sa a vrut sa faca sex cu un barbat dar nu au gasit prezervativ in nici un magazin din oras sh au folosit celofan ))) iar peste 9 luni s-a nascut mikutzul Jimmy.
Iar pentru intrebarea ta raspunsul este ''Omule a trecut criza!"
Chiar esti atat de incuiat la minte, sau nai mai folosit pana acum un prezervativ?
In cel mai rau caz ..se desparte fata de tine pentru ca zice ca esti sarac si nu ai bani de prezervative . daca vrei s ao faci de mai multe ori cumpara atatea prezervative! bafta!