Gelozia este obstacolul pus de domnul dracu' in calea dragostei.Hai sa te iau cu copiii care se joaca in nisip, ca sa intelegi.Deci,imagineaza-ti 3-4 copii,care se joaca in nisip,la mare.Cel care ii lasa si pe celalti sa se joace cu jucariile lui,va fi indragit repede si isi va face prieteni imediat.Cel care nu permite sa-i fie atinse galetusa LUI si lopatelele LUI, va ramane singur, se va plictisi relativ repede si va dori sa plece acasa.Asa si tu. Daca esti prea geloasa,risti sa ramai singura,fara prieteni si fara iubit, care e si el o persoana vie, nu o galetusa.Lasa-i si pe ceilalti sa se joace cu galetusa ta,n-or s-o strice,n-or s-o ia la ei acasa,tot a ta ramane. Posibil,vreun copil gelos sa vrea s-o ia,dar daca tu ai grija de ea,galetusa n-o sa vrea la el,tot la tine ramane.
Lasand gluma deoparte,gelozia e boala grea,controleaza-ti instinctele,lasa-i spatiu celui pe care-l iubesti, nu iti apartine, are un creier si un suflet.Altfel,vei ramane mereu singura si vei suferi din cauza unei lumi in care nu te poti adapta!
Tot ce e prea mult strica...
Deci,is fata.Sa zicem ca prietenul meu ar fi ffff posesiv
Si am ajunge sa ne certam, sau sa ma certe el pe motivul asta.Eu nu ca as vrea libertate,pentru ca daca il iubesc sunt fericita ca ii pasa de mine, ma iubeste daca e gelos da?
Dar ce as simti e muuuulta presiune, si frica.Iti dai seama ca ultimul lucru pe care mi l-as dori ar fi sa ne certam,si ar incepe un fel de stres:"acum ce-o sa mai zica ca am facut?","da Doamne sa nu se supere","sa nu ne certam si azi..."cu toate ca eu stiu ca nu m-ar interesa altii
Asa si cu prietenul tau,daca te iubeste prin atat de multa gelozie complici,oferi stres,si pentru tine si pentru el
Si in plus totul e cauzat de neincrederea in el in primul rand, nu esti ferm convinsa de fidelitatea lui, si in al doilea rand nu te consideri ca esti tot ce are nevoie.
Sa te paraseasca!
Nimanui nu-i place sa aiba langa el o pers geloasa sau posesiva!
Dacă gelozia-i prea mare, se poate să faci lucruri foarte ieșite din comun personalități tale / caracterului tău. Să vrei să demonstrezi că poți fii la fel de bun ca aceeași persoană pe care ești geloasă și să dai greș. Uneori e mai bine să urăști decât să fi geloasă, e mult mai malefic și mai plăcut, dar desigur fiecare cu ce simte.
Eu nu te-as parasii pentru gelozie.depindeacuma cum este si baiatul! daca este fitos sie tc.crede-ma ca o sa-i placa sa fii geloasa! fiindca el crede ca ai grija de el
Eu zic sa nu bagi in seama pe cei care vor sa te faca geloasa:d raspunedele cu indiferenta asa e cel mai bine
Sa.l pierzi.lasa de la tine de cele mai multe ori barbatii vor sa priveasca...bine asta depinde de cat timp sunteti impreuna